MBG napísal: ked sa nasi do toho vlozia celym srdcom, vyhrame...
problem je v tom KeD lebo akosi sa mi nezda ze by chceli hrat ako sa patri iba niaky jednotlivci si uvedomili ze su na majstrovstvach sveta ani raz som nevydel ako by sa Gaborik alebo Hossa rozbehli svojim povestnym tempom kde im nestaci ani jeden superiaci hokejista mozno som slepi ale ja som nic take nevydel
PS: mame este vobec sancu na zlato?
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
Ach jaj ludia ten pesimizmus..... , ja ako jeden z mala verim ze to bud vyhrame aspon o jeden gol alebo o jeden-dva prehrame. Ale 7:0 to urcite nebude(pre CZ) ! (mozno 7:1 )
Edit:\\ ja typujem ze vyhrame 4:3 a hotvo ! nech si hovori kazdy co chce !
Xbox Series X... Samsung S24 ... Intel Core 8600K ...
Podla doterajsich vystupeni nasej hokejovej tlupy musim konstatovat, ze najvacia chyba je povolanie nasich SUPER BOMBA MEGA hviezd z NHL... su to IMHO chlapci, ktorym uz slava tak trosku stupla do hlavy a nechapu, ze reprezentuju Slovensko a ze by na to mali byt hrdy a podla toho aj podavat maximalne a odusevnene vykony... oni sa ale pravdepodobne len prisli do Ruska v treningovom tempe pobavit hokejom... s tym ze maju na sebe akesi modre dresy s dvojrizom na hrudi... nechcem im krivdit, ale tak mi to pripada... mali by si brat priklad od hracov z domacej a europskych lig...
Preto, ak sa chlapci nasi podtatranski nespamataju, a Suplerko zas necha na lavicke sediet hracov, ktori by radi podali naozaj odusevneny vykon, tipujem, ze Cesi nas riadne vycvicia...
Ryko napísal:Podla doterajsich vystupeni nasej hokejovej tlupy musim konstatovat, ze najvacia chyba je povolanie nasich SUPER BOMBA MEGA hviezd z NHL... su to IMHO chlapci, ktorym uz slava tak trosku stupla do hlavy a nechapu, ze reprezentuju Slovensko a ze by na to mali byt hrdy a podla toho aj podavat maximalne a odusevnene vykony... oni sa ale pravdepodobne len prisli do Ruska v treningovom tempe pobavit hokejom... s tym ze maju na sebe akesi modre dresy s dvojrizom na hrudi... nechcem im krivdit, ale tak mi to pripada... mali by si brat priklad od hracov z domacej a europskych lig...
Preto, ak sa chlapci nasi podtatranski nespamataju, a Suplerko zas necha na lavicke sediet hracov, ktori by radi podali naozaj odusevneny vykon, tipujem, ze Cesi nas riadne vycvicia...
presne tak,toto si uplne vystihol.je mi to luto ale musim suhlasit s RYKOM.berme si len priklad z URAMA.ten hra ako o zivot ,snazi sa chlapec ako len moze aby co najviac pomohol.
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h
Shoty napísal:
...berme si len priklad z URAMA.ten hra ako o zivot ,snazi sa chlapec ako len moze aby co najviac pomohol...
presne keby ze mame muzstvo cele hrajuce ako Uram tak by vsetci superi mali nalozene tak ze by radsej to vzdali. On je jeden z tych co si fakt uvedomili kde sa to hra a o co sa to hra
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
Ono ten "hviezdny" prvy utok hra spolu lebo chce. co to je za bordel? O zostave snaD ma rozohdovat trener a keD im to spolu nejde...omg
Inak Uram je naozaj jeden z najlepsich. Celkovo druhy utok je jeden z nasich najlepsich za posledne roky. Ani nie tak vysledkami, ako skor pristupom...
ked sa nasi do toho vlozia celym srdcom, vyhrame...
problem je v tom KeD lebo akosi sa mi nezda ze by chceli hrat ako sa patri iba niaky jednotlivci si uvedomili ze su na majstrovstvach sveta ani raz som nevydel ako by sa Gaborik alebo Hossa rozbehli svojim povestnym tempom kde im nestaci ani jeden superiaci hokejista mozno som slepi ale ja som nic take nevydel
No, raz snaD hej. Este si aj Gaborik poskocil aby mohol dat gól... Ale je pravda, ze to bolo len raz v takomto tandeme... A potom dal Gaborik este jeden gól. Ale tot vsjo. sanci mal vsak najmenej na 10 gólov...
PSU: Enermax Liberty 500W | MB: ASUS-P5K SE/EPU | CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 | RAM: Qimonda 64T128020HU3SB 4x1GB DDR2 HDD: Western Digital RE4 5003ABYX | DVD±RW: Samsung SH−S183L S-ATA I | SOUND: Creative Sound Blaster Audigy 2 VE VGA: Sapphire ATI Radeon HD5670 PCI-E | LCD: EIZO FlexScan S1931-NSA-BK | [ CASE: Lian-Li PC-7B Plus II COOLERS: Thermalright XP-90C | FANS: 1x Enermax Cluster 92mm + 1x Noctua NF-R8 + 3x NF-S12
Podla mna si Cesi budu xciet na nas "vybit zlost" za tu prehru s Ger. A dufam, ze sa vzchopi nasa obrana, bo na to sa neda pozerat, utok mame ako-tak schopny, ale vzadu nula bodov.
Ked aj postupime, schytame USSR a "kazanska patka" s nami poriadne zatoci....
takze dnes chyta krizan...nech mu boh pomaha...inak neviem, ale vsetci tu z toho robite tragediu, matika je jasna, staci vyhrat s bielorusmi sme vo stvrtfinale, a v ziadnej mudrej knihe nie je napisane ze nemozme vyhrat na rusmi ci svedmi, kazdy zapas sa zacina 0:0...a navyse, kazdy kto niekedy sportoval vie, ze prehra muzstvo zoceli, pomoze mu...cesi, ako zvycajne, budu chciet dnes vyhrat nad "hloupimi slovaky"...podla mna sa popalia...budu to tesne, ale ja nasim verim...
MBG napísal:takze dnes chyta krizan...nech mu boh pomaha...inak neviem, ale vsetci tu z toho robite tragediu, matika je jasna, staci vyhrat s bielorusmi sme vo stvrtfinale, a v ziadnej mudrej knihe nie je napisane ze nemozme vyhrat na rusmi ci svedmi, kazdy zapas sa zacina 0:0...a navyse, kazdy kto niekedy sportoval vie, ze prehra muzstvo zoceli, pomoze mu...cesi, ako zvycajne, budu chciet dnes vyhrat nad "hloupimi slovaky"...podla mna sa popalia...budu to tesne, ale ja nasim verim...
mas pravdu...
bohuzial s cechmi sa zapas zacina 3:0 pre nich...
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander