...tvrdi niekto opak? :roll:Comby napísal:250 HTT je taky priemer. :oops:
prosim prispevky k veci...
...prosim ta, uz konecne pochop, ze nehovorim, ze 250 je nieco "brutalne". toto je thread o tom, kto a kolko dostane z tejto dosky, ake su problemy a skusenosti...Comby napísal:Videl som aj HTT vyssie ako 300, aj nizsie ako 250. Takze ked to zpriemerujes dostanes tvojich 250 :twisted:
Tvoj vysledok je pekny, ale nie je to top.
...zatial nepotrebujem menit nasobic, pretoze to este urcite nie je strop cpu. len nebol cas testovat... hadam dnesComby napísal:EDIT: skus znizit nasobic na 9 a daj vediet vysledky.
...zatial to fachi bez problemov... fcera mi nabehol dokonca (bez zvysenia vcore - to som len tak skusal) 267*10, len to uz superPI aj Prime hadze okamzite chybu... hovorim, cakam na ramky, lebo tam vidim hlavny zadrhel mojho oc... inak bios zatial nie je novsi... zatial len nejaka beta (vcore sa da dvihnut az o 20%!!!), ale tu som neskusal...miseno napísal:tak co pomohlo to zvysenie vcore? chystam sa ju asi kupit lebo cakat na ten abit budem do konca zivota. Staval som dva kompy s K8N SLI a ziadna slava za tie prachy. Skusal si aj novy bios?
MSI doskam vrcholne nedoverujem ale ked ine nie su tak to asi risknem.
nechcem sa stebou vadit, ale podla mna s novymi ramkami vyssie HTT nedosiahnes (maximalne podjes synchro CPU:RAM). Vsak vyskusaj znizit nasobic na 9. Tych 2700 MHz je pre Winchestra revizie D taky strop. Aj ked sa vyskytli vyssie frekvencie, pravdepodobne sa jednalo o reviziu E, ktoru AMD zrejme skusalo.mike napísal:...zatial to fachi bez problemov... fcera mi nabehol dokonca (bez zvysenia vcore - to som len tak skusal) 267*10, len to uz superPI aj Prime hadze okamzite chybu... hovorim, cakam na ramky, lebo tam vidim hlavny zadrhel mojho oc... inak bios zatial nie je novsi... zatial len nejaka beta (vcore sa da dvihnut az o 20%!!!), ale tu som neskusal......ja som s doskou spokojny!
ad1) pisem, ze 267 je strop? :roll:Comby napísal:nechcem sa stebou vadit, ale podla mna s novymi ramkami vyssie HTT nedosiahnes (maximalne podjes synchro CPU:RAM). Vsak vyskusaj znizit nasobic na 9. Tych 2700 MHz je pre Winchestra revizie D taky strop. Aj ked sa vyskytli vyssie frekvencie, pravdepodobne sa jednalo o reviziu E, ktoru AMD zrejme skusalo.
...no asi preto lebo som isiel na defaultnom vcore (to si si zrejme nevsimol)... trocha stavy tomu urcite pomoze...Comby napísal:ad1) Preco ti potom hadze SuperPI chyby? Aha, nove rychle ramky to spravia 8O Na to zabudni.
...o com tocis? vid moj post vyssie... moja ramka pracuje korektne len na 200 (efektivne 400MHz)... este som sa s tym nestretol, ale je to tak...Comby napísal:ad2) A co tak skusit dat Ram na 133? Pozri napr. toto http://www.matbe.com/images/biblio/art_ ... 003371.jpg
...boze!!! tvrdim opak??? ja neviem ci si spadol z jahody alebo co?Comby napísal:Ale 100 % s nasobicom 10 HTT 300 nedosiahnes.
...keby boli tie rady vecne a hlavne "k veci", tak nemam problem si dat poradit... ale obrazky (a navod :roll: ), na ktore odkazujes riesia velke gulove...Comby napísal:Komu niet rady, tomu niet pomoci.
...proste nikto netusi preco.We dont know yet, some users have this problem, a future BIOS may fix it, we dont have the explanation at the moment