MS 2007 v Hokeji
tak toto som necakal.ale som rad ze sme konecne opat dali cechov
po druhy krat teda.dnes sa pije a hrozne mooooooooc
este zajtra bielorusko porazit a je to supr
po druhy krat teda.dnes sa pije a hrozne mooooooooc
este zajtra bielorusko porazit a je to supr
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h
to bolo teda nervov pred telkou :o....
ale som fakt rad, ze nasi ukazali, ze sa vedia zomknut
inac, koho tipujete, ze schytame v stvrtfinale? lebo vyzera to bud na rusov alebo skor svedov....
heh....cesi maju celkom slusnu sancu na balenie kufrov - ak prehraju s kanadou a nemecko vyhra nad bielorusakmi, tak...
ale som fakt rad, ze nasi ukazali, ze sa vedia zomknut
inac, koho tipujete, ze schytame v stvrtfinale? lebo vyzera to bud na rusov alebo skor svedov....
heh....cesi maju celkom slusnu sancu na balenie kufrov - ak prehraju s kanadou a nemecko vyhra nad bielorusakmi, tak...
no ked porazime bielorusko tak si nemyslim ze dostaneme rusko alebo svedsko.potom rozhodne zapas cesi s canadu
kazdopadne mame sancu postupit z druheho miesta
kazdopadne mame sancu postupit z druheho miesta
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h