Primacky '07
Primacky '07
Bol ste niekto na FIIT? Ja som dopadol dost biedne, 46/65, plus 5 PTS za prospech (teraz 51). No cakal som, ze som to az tak moc nepohubil.... BTW spoluziak ma len za sutaze cca 60 bodov...... :8O:
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Re: Primacky '07
Na FIIT beru ked mas viac ako 50 bodov. Je to nepisane pravidlo, ale posledne dva roky to sedelo. Cize podla mna ta zoberunManJofo napísal:Bol ste niekto na FIIT? Ja som dopadol dost biedne, 46/65, plus 5 PTS za prospech (teraz 51). No cakal som, ze som to az tak moc nepohubil.... BTW spoluziak ma len za sutaze cca 60 bodov...... :8O:
Ale je tu mrte tazka fyzika a matika. Cize ak niesi fakt dobry, neudrzis sa.
Re: Primacky '07
matiku sa da. fyziku tiez. horsie je to so zadaniamy, ked vsetko chces robit sam. proste nestihas... vseobecne vsak plati pravidlo, ze da sa prezit aj bez toho. su medzi tretiakmi taky na fiitke, ze mozno ani hello world nenapisali.Rusty napísal:Na FIIT beru ked mas viac ako 50 bodov. Je to nepisane pravidlo, ale posledne dva roky to sedelo. Cize podla mna ta zoberunManJofo napísal:Bol ste niekto na FIIT? Ja som dopadol dost biedne, 46/65, plus 5 PTS za prospech (teraz 51). No cakal som, ze som to az tak moc nepohubil.... BTW spoluziak ma len za sutaze cca 60 bodov...... :8O:
Ale je tu mrte tazka fyzika a matika. Cize ak niesi fakt dobry, neudrzis sa.
btw: tiez si myslim, ze ta prijmu na fiit. ale potom sa vyspi cez leto poriadne, aby ti vydrzal na zimny, aj na letny semester.
Ti poviem...najprv ma potesilo ze len 64 otazok, ale ked zahlasili 15 minut dokonca a ja som nemal asi 20 najtazsich otazok vyplnenych tak mi nebolo vsetko jedno. Ani opisat sa nedalo, boli to tazke tipovacky...je pravda ze na aplikovanu informu tam beru mrte ludi, ale z toho ako dopadol test uz si niesom isty v nicom.Scorp napísal:TSP tazsi ako som cakal, asi som to poriadne doj*bal..
no co, skoncim asi na stavebnej, ak ani tam nie, sukromna, alebo sa zdekujem do roboty niekam
test surovy, pravnicka mi tam nehrozi... ale brno je sexy, najma tolko ciernovlasych modrookych bab ako v tej galerii vankovka pokope... uzasne )iwhy napísal:Ti poviem...najprv ma potesilo ze len 64 otazok, ale ked zahlasili 15 minut dokonca a ja som nemal asi 20 najtazsich otazok vyplnenych tak mi nebolo vsetko jedno. Ani opisat sa nedalo, boli to tazke tipovacky...je pravda ze na aplikovanu informu tam beru mrte ludi, ale z toho ako dopadol test uz si niesom isty v nicom.Scorp napísal:TSP tazsi ako som cakal, asi som to poriadne doj*bal..
no co, skoncim asi na stavebnej, ak ani tam nie, sukromna, alebo sa zdekujem do roboty niekam
Me like Pentium
Tak tento scenar poznam . Z triedy sme tam isli 5 a vsetci rovnako. Kazdy z nas pri slove 15 min do konca bol dakde pri 40 - 50 . tazke jak hovado, ale snaD je na tom tak viac ludi, a vsetci budu mat menej bodov + sa spolieham na velky pocet priatych na aplikovanu informuiwhy napísal:Ti poviem...najprv ma potesilo ze len 64 otazok, ale ked zahlasili 15 minut dokonca a ja som nemal asi 20 najtazsich otazok vyplnenych tak mi nebolo vsetko jedno. Ani opisat sa nedalo, boli to tazke tipovacky...je pravda ze na aplikovanu informu tam beru mrte ludi, ale z toho ako dopadol test uz si niesom isty v nicom.Scorp napísal:TSP tazsi ako som cakal, asi som to poriadne doj*bal..