pomoc pri kupe auta

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
PCMahel
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 08. Sep, 2006, 02:00

pomoc pri kupe auta

Príspevok od používateľa PCMahel »

Mam v plane kupit auto a potrebujem poradit. Rozmislam nad timto PEUGEOT 306 - r.v 98 ABS central Airbag El.siber Alu disky cena 129 000sk Moja otaska je su podla vas Pezoty kazive auta ake mate s nimy skusenosti a ci sa oplati vziat toho pezota za tu cenu. Vsetkym vopred VDAKA.
Este obrastek
[img][img]http://img521.imageshack.us/img521/7897 ... vb6.th.jpg[/img][/img]
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa ---Diablo--- »

cena je tak akurat a pokial viem tak peugeoty niesu moc kazive
Vetec
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 20. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Vetec »

306 bola celkom vydareny model.. uz aj zakladny benzinak 1.4 bol celkom solidny.
model 306 S16 (2.0 120kW) bol na tu dobu jedno s najspiskovejsich aut, co sa tykalo jazd. vlastnosti a zabavy..
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

kamos ma tusim 1.6, celkom v pohode jazdenie, akurat zadne tlmice nejake blato tam je co ho treba zriesit, inac pohoda.
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
jergus
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa jergus »

hlavne nekupovat skodovku, vw...pezot je fajn
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
peterle
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa peterle »

Niekedy som snival o 406-ke :P
CPU AMD Sempron64 2800+ Palermo E6 1600MHz@2834MHz, MB Abit NV8, RAM Corsair 1 GB DDR400, VGA nVidia Geforce Asus 7600GT 256MB, HDD WD2500YD 16MB cache, DVD-RW LG GSA-4120B, OS Windows XP Pro
Gogi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Gogi »

nenapisal si to najpodstatnejsie pri jazdenom aute - MOTOR(typ, obsah, kilometre) a stav interiera(osuchanost volantu, pedalov, radiacej paky), to su veci podla ktory sa urcuje ceny pri jazdenom aute(+ rok vyroby)
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
PCMahel
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 08. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa PCMahel »

Gogi napísal:nenapisal si to najpodstatnejsie pri jazdenom aute - MOTOR(typ, obsah, kilometre) a stav interiera(osuchanost volantu, pedalov, radiacej paky), to su veci podla ktory sa urcuje ceny pri jazdenom aute(+ rok vyroby)
Rok vyroby je 1998 Najazdene 156 000 obsah 1,6i interier idem pozret zajtra to este neviem stav. cena 129 000sk :)
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám
Gogi
Používateľ
Používateľ

PCMahel napísal:Rok vyroby je 1998 Najazdene 156 000 obsah 1,6i interier idem pozret zajtra to este neviem stav. cena 129 000sk :)
to je uz celkom dost km na benzin(mame v robote benzinoveho deduska s vyse 300k km ale aj podla toho vyzera, zerie a potrebuje opravy), radsej pokukaj neakeho diesel-a
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
Malakh
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 07. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Malakh »

Gogi napísal:
PCMahel napísal:Rok vyroby je 1998 Najazdene 156 000 obsah 1,6i interier idem pozret zajtra to este neviem stav. cena 129 000sk :)
to je uz celkom dost km na benzin(mame v robote benzinoveho deduska s vyse 300k km ale aj podla toho vyzera, zerie a potrebuje opravy), radsej pokukaj neakeho diesel-a
Diesel taky rocnik a s takym poctom kilometrov, je utopia, diesle maju nabehane obycjne hodne viac, a ked ma na tachometri malo tak je to na 90% podtocene, z bazaru bych povedal aj na 99%. A udrziavat diesla s 200k km, podla mna nic moc.
miroh
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 14. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa miroh »

ja som momentalne kupoval auto ma nieco cez 3 roky a 170 000km.... takze tym kilometrom moc never... pokial ovsem ma servisnu knizku a pojdes si to overit do servisu tak ano.
Asus g751jy....
Monster
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 22. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Monster »

a pokym je to pravidelne servisovane tak nevidim problem.
Asus Zenbook Duo Pro
Gogi
Používateľ
Používateľ

t182 napísal:Diesel taky rocnik a s takym poctom kilometrov, je utopia, diesle maju nabehane obycjne hodne viac, a ked ma na tachometri malo tak je to na 90% podtocene, z bazaru bych povedal aj na 99%. A udrziavat diesla s 200k km, podla mna nic moc.
vzdy lepsie diesel s 200k km ako benzin s 150k, pocul som aj taku tezu ze diesel vydrzi raz tolko co benzin, ALE prave kvoli tym kilometrom je treba pozerat osuchanost volantu, radiacej paky... tam sa to ukaze, bo auto moze mat najazdene raz tolko km, ako ine, a byt v lepsom stave ako neake ine s polovicnym poctom kilometrov(myslim skutocnych km nie pochybny udaj z tachacu), ovsem je pravda ze diesel dviha cenu auta
palee
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 19. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa palee »

noo.. aspon keby to bol diesel... inak v sucasnosti je Peugeot jeden z najhorsich, co sa tyka kazivosti... ale tie starsie generacie boli dobre :) ... skoda, ze je to benzin...
Jerry
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Jerry »

jergus napísal:hlavne nekupovat skodovku, vw...pezot je fajn
Toto su naozaj dobre nazory. Ja by som si embecku kupil kedykolvek, lebo diely, sevis su za facku a kazovost mala a to hlavne u vw. Najazdil som zopar tisic km s embeckou a teraz jazdim vw a maximalna spokojnost. Mam aj kamosov mechanikov v Peugeote, tak peugeota by som rozhodne nebral. Ale palee to velmi dobre napisal, ze strarsie generacie boli dobre, co sa o novych povedat neda ... :wink:

Návrat na "Debata o všetkom"