pomoc pri kupe auta
pomoc pri kupe auta
Mam v plane kupit auto a potrebujem poradit. Rozmislam nad timto PEUGEOT 306 - r.v 98 ABS central Airbag El.siber Alu disky cena 129 000sk Moja otaska je su podla vas Pezoty kazive auta ake mate s nimy skusenosti a ci sa oplati vziat toho pezota za tu cenu. Vsetkym vopred VDAKA.
Este obrastek
[img][img]http://img521.imageshack.us/img521/7897 ... vb6.th.jpg[/img][/img]
Este obrastek
[img][img]http://img521.imageshack.us/img521/7897 ... vb6.th.jpg[/img][/img]
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
nenapisal si to najpodstatnejsie pri jazdenom aute - MOTOR(typ, obsah, kilometre) a stav interiera(osuchanost volantu, pedalov, radiacej paky), to su veci podla ktory sa urcuje ceny pri jazdenom aute(+ rok vyroby)
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
Rok vyroby je 1998 Najazdene 156 000 obsah 1,6i interier idem pozret zajtra to este neviem stav. cena 129 000skGogi napísal:nenapisal si to najpodstatnejsie pri jazdenom aute - MOTOR(typ, obsah, kilometre) a stav interiera(osuchanost volantu, pedalov, radiacej paky), to su veci podla ktory sa urcuje ceny pri jazdenom aute(+ rok vyroby)
Moj PC
to je uz celkom dost km na benzin(mame v robote benzinoveho deduska s vyse 300k km ale aj podla toho vyzera, zerie a potrebuje opravy), radsej pokukaj neakeho diesel-aPCMahel napísal:Rok vyroby je 1998 Najazdene 156 000 obsah 1,6i interier idem pozret zajtra to este neviem stav. cena 129 000sk
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
Diesel taky rocnik a s takym poctom kilometrov, je utopia, diesle maju nabehane obycjne hodne viac, a ked ma na tachometri malo tak je to na 90% podtocene, z bazaru bych povedal aj na 99%. A udrziavat diesla s 200k km, podla mna nic moc.Gogi napísal:to je uz celkom dost km na benzin(mame v robote benzinoveho deduska s vyse 300k km ale aj podla toho vyzera, zerie a potrebuje opravy), radsej pokukaj neakeho diesel-aPCMahel napísal:Rok vyroby je 1998 Najazdene 156 000 obsah 1,6i interier idem pozret zajtra to este neviem stav. cena 129 000sk
vzdy lepsie diesel s 200k km ako benzin s 150k, pocul som aj taku tezu ze diesel vydrzi raz tolko co benzin, ALE prave kvoli tym kilometrom je treba pozerat osuchanost volantu, radiacej paky... tam sa to ukaze, bo auto moze mat najazdene raz tolko km, ako ine, a byt v lepsom stave ako neake ine s polovicnym poctom kilometrov(myslim skutocnych km nie pochybny udaj z tachacu), ovsem je pravda ze diesel dviha cenu autat182 napísal:Diesel taky rocnik a s takym poctom kilometrov, je utopia, diesle maju nabehane obycjne hodne viac, a ked ma na tachometri malo tak je to na 90% podtocene, z bazaru bych povedal aj na 99%. A udrziavat diesla s 200k km, podla mna nic moc.
noo.. aspon keby to bol diesel... inak v sucasnosti je Peugeot jeden z najhorsich, co sa tyka kazivosti... ale tie starsie generacie boli dobre ... skoda, ze je to benzin...
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Toto su naozaj dobre nazory. Ja by som si embecku kupil kedykolvek, lebo diely, sevis su za facku a kazovost mala a to hlavne u vw. Najazdil som zopar tisic km s embeckou a teraz jazdim vw a maximalna spokojnost. Mam aj kamosov mechanikov v Peugeote, tak peugeota by som rozhodne nebral. Ale palee to velmi dobre napisal, ze strarsie generacie boli dobre, co sa o novych povedat neda ...jergus napísal:hlavne nekupovat skodovku, vw...pezot je fajn