Co sa tyka zmeny sluzby, jasne ze nedostanes zase akciovu cenu, ved to mas ako keby si si kupil nove auto v akcii a po pol roku ho vratis s tym ze ti nevyhovuje a chces nove ale v tej cene toho predchadzajuceho.
KeD auto... Ok, kupil som auto v akcii a musim nanho dva roky splacat leasing - az do jeho splatenia nie je moje a platit musim, inak dostanem pokutu. Pol roka som s nim chodil 900-1000 km mesacne /nie vzdy plnou rychlostou, ale nechodievam casto po dialnici/. Naraz ale servis bez mojho vedomia spravil upravu, po aplikovani ktorej mozem ist plnou rychlostou, dokonca vyssou, nez potrebujem. Cenou za to je to, ze touto rychlostou mozem iba 500 km za mesiac a potom uz iba krokom.
Nechcem nove auto, na toto som si zvykol, ale servis mi ho neumoznuje ani vratit za zbytkovu cenu, ani mi ho nechce vratit do povodneho stavu. Ale ponuka mi nanho specialny benzin, s ktorym mozem nabehat Dalsie kilometre pri plnej rychlosti. Ale teraz mi uz ten benzin, s ktorym nabeham 500km, ponukaju za dvojnasobnu cenu, nez za akciovy benzin, s ktorym nabeham tie iste kilometre.
A ja ten benzin potrebujem, az do doby, kym to auto nebude moje, lebo az potom ho mozem predat.
Lenze keby som bol pri kupe auta informovany, ze sa chysta takato uprava, tak si ho buD nekupim, alebo si kupim iny typ auta s dostatocnou rezervou benzinu, pripadne sa pozriem u ineho predajcu, ktory ma pre mna lepsiu ponuku.