Predpokladam, hodiny poznas a dokonca aj pracovnu dobu v slovanete, keby nie tak ta je do 4:30 PM,
Emaily od p. Tulaka - zhruba v tom istom case uverejnene na webe
Thursday, May 17, 2007 4:58 PM
Thursday, May 17, 2007, 6:44:18 PM
- logicky, prv ako mali moznost v slovanet reagovat(vobec si precitat uvedene emaily) ty si ich uz uverejnil, zato odpoved sloventu ti trvalo uverejnit podstatne dlhsie.
ach jaj... co tak uviest datum a cas zverejnenia? Zhruba je priblizne kolko? Ale aj tak nechapem, o co ti ide, predsa sa branil pan Tulak na tvrdenie zo Slovanetu, viD
ale nie je to nulova rychlost ako pan Vojdan verejne publikuje
citacia
c) nasiel dosledok tak aka je cena
tvoj list z 23.4 reklamacia citujem"Od 10.4.2007 funguje pripojenie s maximalnou rychlostou 30kbit, realne okolo 20kbit"
email p. Tulaka
May 17, 2007, 6:44:18 PM citujem "presiel som si este raz maily od p. Vojdana a pise iba o prakticky nulovej rychlosti"
prakticky 0 < >20 az 30kbit/s[/quote]
koniec citatu
"prakticky 0" je viac ako "0"
este si cenu neziskal, hladaj Dalej.
1,6% z maximalnej rychlosti nazves dostatocna alebo prakticky nulova rychlost? Vyskusal si si to niekedy? Skusil si pri nej stiahnut postu s prilohami? Nezazil si odhlasenie z internetbankingu kvoli nekonecnej odozve? Nezazil si spadnute spojenie, prerusene downloady? A to cele nepretrzite pocas 20 dni? A s tym, ze tento "vysokorychlostny internet" je prislubeny zase, hneD ako vycerpam pridelenu kvótu, o ktoru som nestal?
Skusim definovat pojem "prakticky nulova rychlost internetoveho pripojenia": je to rychlost vyssia ako nulova, ktora umoznuje pozerat jednoduche staticke stranky bez obrazkov, stahovat postu bez priloh ale neumoznuje beznu pracu s internetom - viD vyssie.
A pre porovnanie - vytacana linka umoznuje podstatne vyssiu maximalnu rychlost..
Preto tvrdim, ze takto sku*veny "vysokorychlostny internet" moze vymysliet a presadzovat iba chora hlava, ktora ma ho*no sajnu o pouzivani internetu.
A keD uz vystupujes v ulohe "diablovho advokata", skus mi vysvetlit, ako je to mozne, ze Nextra ma vo flatovych programoch priemerny traffic 2GB, co predstavuje cca 60GB prenesenych dat mesacne na rozdiel od Slovanetu, ktory umoznuje preniest 15 GB dat? Podotykam, ze je to za rovnake peniaze. Nextra je mensi poskytovatel, je preto logicky predpoklad, ze nakupuju data drahsie ako Slovanet. Kam sa podel ten rozdiel? To je ten rekordny zisk, nie? A odpoveD nech je laskavo k veci, ano?