keby viem kde sa meroa fps tak napisem...
grafiku mam teraz na 325/400 a ide este chladit RAM a dam 325/450
a co sa tyka teploty tak ta ja vazne malinka...ten chladic to chladi UPLNE SUPROVO
poradte z fx5600
- Milky
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 27. Feb, 2005, 20:00
Tie cudne takty budu asi tym ze je to Manli.(Som mal kedysi 9100pro od Manli s taktami 250/400 a normalna 9100pro ma 275/550)
Na zistenie fps sluzi Fraps a napriklad aj na robenie screenov a filmykov z hier!
link: http://www.tahaj.sk/software/261 8)
PS: tie artefakty by mohli byt ovladacmi(ak pouzivas tie origos sitne od Manli)
Na zistenie fps sluzi Fraps a napriklad aj na robenie screenov a filmykov z hier!
link: http://www.tahaj.sk/software/261 8)
PS: tie artefakty by mohli byt ovladacmi(ak pouzivas tie origos sitne od Manli)
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
...
tak co sa tyka ovladacov,ten mam najnovsi z nvidia.com ale stale to iste ako aj stare...kda sa daju stiahnut take DOBRE ovladace???
idem este vyskusat ten fraps a potom napisem ako to slo...
idem este vyskusat ten fraps a potom napisem ako to slo...
fx 5600
No najprv by som skusil dat tu grafiku do ineho kompu, ci nie je problem v kompatibilite s doskou. Kamos ma tiez taku grafu ale od asusu a robi mu to podobne haluze ale v inom kompe to je fpoho.
skus to ...
skus to ...
51 - znaci kolko ns pamate mas. Z toho si dokazes vypocitat ich max. frekvenciu ktoru garantuje vyrobca.
1000/5,1*2= tych 400Mhz (ddr). Si sa pytal ze ci tie takty nejsu male.Z toho vypliva, ze vyrobca karty tam osadil pomale pamate(co manli bezne robi). Ak mas na skatuli napisane ze takty maju byt vecsie, ako mas v default stave, tak chod reklamovat.
1000/5,1*2= tych 400Mhz (ddr). Si sa pytal ze ci tie takty nejsu male.Z toho vypliva, ze vyrobca karty tam osadil pomale pamate(co manli bezne robi). Ak mas na skatuli napisane ze takty maju byt vecsie, ako mas v default stave, tak chod reklamovat.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|