Starosti s mojou X800GT
jasne na to som uz myslel ze si pozicam frajerkinu PCIE X1300Pro silent a ked nepojde ani ta ani po reinstale widli tak budem muset reklamovat dosku
kua sa mi to nepaci
2 mesiace reklamacia monitora
2 mesiace reklamacia grafiky
teraz reklamovat dosku sak ja som pol roka bez mojho kompu
kua sa mi to nepaci
2 mesiace reklamacia monitora
2 mesiace reklamacia grafiky
teraz reklamovat dosku sak ja som pol roka bez mojho kompu
Spoiler: ukázať
Ja si myslim ze to bude tym ze pri tom vypadku po preseknuti zblbol win. Nenapada ma nic na doske co by sposobovalo BSOD. Ten reinstall by to mal vyriesit.
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
hlasim sa vam z mojho milovaneho PC
nastastie vdaka ti boze :roll: som urobil format C: pri bootovacom CD a nanovo nahral XP a ide to
zatial som toho vela nenahral co sa tyka softu ale ked som stiahol najnovsie catalisty z 18.4. tak mi driver nainstalovalo ale control center neche otvorit a vyhadzuje nejaku chybovu hlasku ze nevie najst subor neviem aky.
HMMM no tak som dosiel na to cim to bolo ze to nechcelo naloadovat
bol to ATI Catalyst 5.11 Beta with CP lebo ked som ho nainstaloval a restartol tak to urobilo presne to iste a tak som siel do nudzoveho dal som ho do prec a uz je to ok
nastastie vdaka ti boze :roll: som urobil format C: pri bootovacom CD a nanovo nahral XP a ide to
zatial som toho vela nenahral co sa tyka softu ale ked som stiahol najnovsie catalisty z 18.4. tak mi driver nainstalovalo ale control center neche otvorit a vyhadzuje nejaku chybovu hlasku ze nevie najst subor neviem aky.
HMMM no tak som dosiel na to cim to bolo ze to nechcelo naloadovat
bol to ATI Catalyst 5.11 Beta with CP lebo ked som ho nainstaloval a restartol tak to urobilo presne to iste a tak som siel do nudzoveho dal som ho do prec a uz je to ok
No nastali nove skutocnosti ktore som zistil spojene s touto kartou asi
nechcem koli tomu zakladan novy topic pretoze to bude asi tou kartou.
takze urobim format cez bootovacie CD nahram new win cisty jak detska prdelka zatial bez ovladacov na VGA + hociaky kodek (CCCp, klite, allinone,...) pustim video v pohode super ide.
Nahram akykolvek ovladac na VGA (catalist, omega, este nejaky iny sedy neviem nazov, stary, novy, najnovsi, z original CD,...) proste hociaky a pustim video(divx, xvid, DVD, mpg, wmv, akykolvek format) tak sa video trasie proste obraz skace. je jedno ci ho pustim v WMP, bsplayeri, vlc, zplayer,...(avi) alebo PowerDVD (dvd).
chcel by som sa opytat ci to moze byt tou kartou alebo je na vine nieco ine. Zatial nemam sancu skusit tam inu VGA ci to bude robit aj s nou.
Moze byt ze ta karta je uz druhy krat zla z reklamacii ale tento krat softwarovo zla ze nevie prehrat video ked su na nej drivery nainstalovane lebo ked odinstalujem ovladac na VGA video ide zasa v pohode.
dost ma to serie a zvazujem tretiu reklamaciu na tu kartu kde by mi uz mali vratit love asi. ale chcem si byt isty ze to moze byt karta a nie nejaky codec alebo nieco ine.
dik
nechcem koli tomu zakladan novy topic pretoze to bude asi tou kartou.
takze urobim format cez bootovacie CD nahram new win cisty jak detska prdelka zatial bez ovladacov na VGA + hociaky kodek (CCCp, klite, allinone,...) pustim video v pohode super ide.
Nahram akykolvek ovladac na VGA (catalist, omega, este nejaky iny sedy neviem nazov, stary, novy, najnovsi, z original CD,...) proste hociaky a pustim video(divx, xvid, DVD, mpg, wmv, akykolvek format) tak sa video trasie proste obraz skace. je jedno ci ho pustim v WMP, bsplayeri, vlc, zplayer,...(avi) alebo PowerDVD (dvd).
chcel by som sa opytat ci to moze byt tou kartou alebo je na vine nieco ine. Zatial nemam sancu skusit tam inu VGA ci to bude robit aj s nou.
Moze byt ze ta karta je uz druhy krat zla z reklamacii ale tento krat softwarovo zla ze nevie prehrat video ked su na nej drivery nainstalovane lebo ked odinstalujem ovladac na VGA video ide zasa v pohode.
dost ma to serie a zvazujem tretiu reklamaciu na tu kartu kde by mi uz mali vratit love asi. ale chcem si byt isty ze to moze byt karta a nie nejaky codec alebo nieco ine.
dik
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
V Ageme ti peniaze nevratia, to nieje obchod, ale velkosklad.
Ak ti ale skace obraz, su len dve veci, ktore za to mozu: monitor, alebo graficka karta. Je ale mozne, ze budes mat poskodenu zakladnu dosku, konkretne PCI-E slot, popripade napajanie.
Ak ti ale skace obraz, su len dve veci, ktore za to mozu: monitor, alebo graficka karta. Je ale mozne, ze budes mat poskodenu zakladnu dosku, konkretne PCI-E slot, popripade napajanie.
no monitor je OK novy sice tiez po reklamacke ale novy kus
a ten obraz skace len v prehravaci nie cela obrazovka cize len ta cast kde sa prehrava video
hmm s tym agemom neviem ako to je ale riesim to cez kamosa cez ktoreho sa to kupovalo a myslim ze to vedia dobropisovat. pripadne by mi dali na vyber iny tovar
ale je to divne pretoze hry idu dobre aj vlastne vsetko okrem videi
a ten obraz skace len v prehravaci nie cela obrazovka cize len ta cast kde sa prehrava video
hmm s tym agemom neviem ako to je ale riesim to cez kamosa cez ktoreho sa to kupovalo a myslim ze to vedia dobropisovat. pripadne by mi dali na vyber iny tovar
ale je to divne pretoze hry idu dobre aj vlastne vsetko okrem videi
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
ano, vo velkosklade je mozne vystavit dobropis, zazil som tos mojou X800 GTO2, ale nieje to vzdy take jednoduche vybavit a uvedom si, ze mas uz dva-krat reklamovany tovar, ktory je uz pre nich nepouzitelny, ale vela stastia.
Ak ti to robi len v prehravaci, jasna vec, ze monitor bude ok.
Podla mna to bude grafika, ale pricinu hladaj inde, mozno zdroj ci doska. Mne keD zacal blbnut Seasonic, najprv znicil jednu dosku, potom odpalil seba spolu s doskou a odniesla si to aj napalovacka. Takze problem vidim skor v zdroji alebo MB.
Ak ti to robi len v prehravaci, jasna vec, ze monitor bude ok.
Podla mna to bude grafika, ale pricinu hladaj inde, mozno zdroj ci doska. Mne keD zacal blbnut Seasonic, najprv znicil jednu dosku, potom odpalil seba spolu s doskou a odniesla si to aj napalovacka. Takze problem vidim skor v zdroji alebo MB.
Ja tiez tipujem zdroj. Mne vdaka nemu vyhadzovalo BSOD pri vlozeni diskety do disketovky. Ked som vymenil disketovku, uz to nerobilo, ale ihned zdroj odisiel do vecnych lovist. Ale sluzil 5 a pol roka. A frajerke nebude vadit, ak si z jej PC pozicias zdroj? Len na 1 den. To dufam vydrzi. Alebo to moze byt ta MB.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
robi to len s ovladacmi
bez ovladacov to ide super
skusim to ked budem mat chvilu cas na to cize najskor v piatok asi
EDIT: no skusit mozem mam tu doma jeden noname zdroj 400w v duhom kompe mohol by to aj utiahnut chlapec ale tu MB nemam ako vyskusat. keby to bolo zdrojom asi by to bolo super lebo sa uz dlhsiu dobu chystam kupit seasonic resp teraz som objavil novy LC nejaky super zdroj verzie 600w(700w) aktiv PFC ucinnost 80% 4 12voltove vetvy po 18A za nejakych smiesnych 2700Kc co nje asi 3300sk a to je super cena za 600w
EDIT: Tie sluzby nepomohli
bez ovladacov to ide super
skusim to ked budem mat chvilu cas na to cize najskor v piatok asi
EDIT: no skusit mozem mam tu doma jeden noname zdroj 400w v duhom kompe mohol by to aj utiahnut chlapec ale tu MB nemam ako vyskusat. keby to bolo zdrojom asi by to bolo super lebo sa uz dlhsiu dobu chystam kupit seasonic resp teraz som objavil novy LC nejaky super zdroj verzie 600w(700w) aktiv PFC ucinnost 80% 4 12voltove vetvy po 18A za nejakych smiesnych 2700Kc co nje asi 3300sk a to je super cena za 600w
EDIT: Tie sluzby nepomohli