Firefox a mrznutie pri downloade
- JaMi
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Firefox a mrznutie pri downloade
v poslednej dobe mam dost velky problem pri stahovani obrazkov a celkovo akychkolvek suborov, predtym stym nebol problem, zadal som kam sa ma subor ulozit a za chvilu to bolo stiahnute, teraz ked zadam kam sa to ma ulozit tak firefox uplne zamrzne a nereaguje aj 5-10 minut, potom len vyhodi ze je subor uspesne stiahnuty, trva to aj ked ma subor len par kb, v spravcovi stahovania mam uz nieco cez 3000 suborov ale po jednom to mazat by som prisiel o rozum, nemoze to byt v tom?
- sweet
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
neviem ci to bude v tom ale v spravcovi sa daju vymazat vsetky normalne.nemusis mazat po jednom
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
- JaMi
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
skusal som tam najst nejaku polozku ktora vymaze vsetky stahovania ale nikde tam nic take nebolo ani ked som klikol pravym tlacitkom mysi, nefunguje ani ctrl+a, vzdy sa da len kazda polozka zvlast odstranit, neexistuje na to nejaky plugin?sweet napísal:neviem ci to bude v tom ale v spravcovi sa daju vymazat vsetky normalne.nemusis mazat po jednom