Praca doma

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00

Praca doma

Príspevok od používateľa BoBo_ »

niektori mozno tento web poznate
http://www.pracadoma.sk/berny/index
chcem sa spytat ci s tym uz niekto mate skusenosti ? mne to doteraz pripada najserióznejsie,az na tu dobierku dopredu,preto sa pytam ci ste to uz niekto skusal ?
mozno sa cudujete ze taketo vlakno tu zakladam ale na inych fórach kde by sa preberala takato tema by podla mna vacsina ludi povedala ze tak pracuju a zarabaju... tu su serióznejsi ludia,takze tak :)
peterle
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa peterle »

A o aku pracu tam vlastne ide lebo som sa to na tej stranke nedocital.
CPU AMD Sempron64 2800+ Palermo E6 1600MHz@2834MHz, MB Abit NV8, RAM Corsair 1 GB DDR400, VGA nVidia Geforce Asus 7600GT 256MB, HDD WD2500YD 16MB cache, DVD-RW LG GSA-4120B, OS Windows XP Pro
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Scorp »

Ano, vyhodou je, ak si zena, pripadne ak si vybaveny vaginou, je tiez velke plus. Musis mat samozrejme dom/byt a mat rad navstevy z Arabskych emiratov, alebo inych prachatych krajin. Ak mas pri dome pristavaciu plochu pre lietadlo, helikopteru, tvoje prijmy to moze len zvysit. Nepisu to tam, ale musis rad plnit zelania a nemat predsudky typu - muz ma jeb*t, nie byt jeb*ny - inak na take prijmy zabudni. Nesmies sa branit noseniu zenskeho pradla a parochni, ale ber to tak, ze to vynasa nehorazne peniaze. Predpokladam, ze vybavenie ako bicik, latexove srandy, podlhovaste one v tvare udu, psa, kravu, gumenu ancu, gumene babatko a vreckovky na utieranie semena z vybavenia dostanes zadarmo. Ak nie, pozaduj to, alebo aspon preplatenie vydavkov. Pocas svojej prace doma sa mozes stretnut s nezvycajnymi poziadavkami zakaznikov na zvecnenie tvojej prace, pre ich pamiatku. Preto je dobre ak mas k dispozicii HDTV kameru, alebo kvalitny fotak... Tieto veci ti uz zamestnavatel asi nepreplati, mozes ho skusit ukecat, ze ho tymi videami budes zasobovat... napr taky jaffar by to urcite vzal.

Ak ovladas anglictinu je to fajn, ale uplne postaci - hi, fu*k, s*ck, i wanna try your dog/cow, harder, dildo - v pripade ak zakaznik opakuje slovo dildo a ukazuje na sedaciu cast tvojho tela, chod sa najprv vykak*t, aby neutiekol.. a nakoniec zakladne cislovky ako 10, 100, 1000, ukazovat prstami vies a dollar.
Pripadne dalsie otazky mozno smerovat na uzivatela menom jaffar, ked som sa ho pytal, nadsenim onemel.

*post nie je v ziadnom pripade smerovany osobne voci ziadnemu uzivatelovi fora s vynimkou toho menej inteligentho, ktoreho meno sa nehovori (*X*e*******), je to cisty trapny humor a autor si nemysli, ze peniaze sa daju zarobit tak lahko a povazuje to za blbost, kazdopadne ak sa to da aj bez nutnosti vykonavat vyssie spominane cinnosti, nie je proti
Me like Pentium
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa BoBo_ »

to som sa nedocital ani ja,ale dosiel mi on nich e-mail a je tam aj telefónny kontakt a tiez e-mail... skusil by som mu asi zavolat :)
jaffar
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jaffar »

Scorp napísal:... napr taky jaffar by to urcite vzal.
...
Pripadne dalsie otazky mozno smerovat na uzivatela menom jaffar, ked som sa ho pytal, nadsenim onemel.
Jaj, Jozko, toto ti niekedy vratim :wink:

Návrat na "Debata o všetkom"