Ahoj, kupila som Externy disk Hitachi 80GB a box Transcend SATA StoreJet 2.5. Ked to usb-ckom napojim na pocitac, najde novy hardver a nainstaluje ho. Potom by sa mi mal zobrazit externy disk v My Computer, co sa ale nestane. Device manager mi najde disk a vypise, ze pracuje spravne a vidim ho aj na liste v Safely Remove Hardvare, ale v pocitaci ho najst neviem.
Po nainstalovani StoreJet Elite software mi vypise error a chce aby som hard disk pripojila, napriek tomu ze uz je.
Kontrolka na disku svieti, zapojeny je.
Skusala som to na troch roznych pocitacoch, vsade to iste.
Viete poradit? Alebo mi zostava len reklamacia?
Dik.
Externy disk Hitachi 80GB + box Transcend SATA StoreJet 2.5
- jardacarda
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 13. Dec, 2004, 14:00
Ahoj. Ten disk si aj naformatovala?
PC1>DOSKA>Asus P5K PRO, CPU>Intel E2160@3.2Ghz, 1,35V Vcore, RAM>A-Data 2x1GB PC6400 a 1x2gb adata pc6400, VGA>Palit radeon HD3870, DISK>WD 160GB SATA2 8MB cahce, Samsung 640GB F1 DVD-RW>LG GSA L62N, PSU> Fortron bluestorm II 400W, Monitor>Asus 223T, KEYBOARD>Genius, MYŠ>Logitech RX250, Repro>Hercules XPS 2.100SilverWIFI>Tompcom Skycer 4001g
TLACIAREN>HP laserjet 1022n
TLACIAREN>HP laserjet 1022n
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: St 20. Sep, 2006, 02:00
ahojte ja mam podobny problem, mam 20Gb 2.5 HDD a i-tec ext.box, dam spravovat, disk najdem v spravcovi zariadeni ale v sprave diskov nie je, je tam len Ccko a mechaniky.. poradite?Dennyrap napísal:urob nasledovne .. klikni na ikonku pocitaca a klikni na spravovat , nabehne ti sprava pocitaca tam si vyber spravu diskov , a tam bude urcite ten disk s nevytvorenou particiou .. tak si ju daj vytvorit ked ju vytvori chvilku to trva lebo ho hned aj formatuje a uz ti pojde potom ok aj mne sa to stalo
ja som tiez kupil
ahojte
ja som kupil na www.transcend.sk a som spokojny. myslim, ze to mate problem s diskom. Ja som naformatoval disk v booku a dal do sufliku a islo to krasne v pohode.
Silno odporucam.
ja som kupil na www.transcend.sk a som spokojny. myslim, ze to mate problem s diskom. Ja som naformatoval disk v booku a dal do sufliku a islo to krasne v pohode.
Silno odporucam.