Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
aspon nieco pomahaju? lebo vychadzaju ako cigani po podpore...
a to chaoticke oznacenie u nvidie? > 158 forceware...a po nom par dni 164 ci kolko...to jak u debilov..
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
NemesiS_SVK napísal:aspon nieco pomahaju? lebo vychadzaju ako cigani po podpore...
a to chaoticke oznacenie u nvidie? > 158 forceware...a po nom par dni 164 ci kolko...to jak u debilov..
:roll:
rozmyslal som ci ten post nevymazat ...
a niecim rozumnejsim nevies prispiet ?
--------------------------------------------
pozri si release notes na stranke, tie ti odpovedia na prvu otazku
a neviem co mas s nVidiou - predsa mas Radeon X1900
Nainstaloval som ovladace. Vsetko v pohode. Ked ale zapnem klonovanie a zapnem si hru ktora ma ine rozlisenie ako vo WIN, tak po jej vypnuti sa rozlisenie neobnovi na to co mam vo WIN ale na to ake mala hra. Ked vypnem klonovanie, tak vsetko v pohode. Robilo mi to od 7.2!!!!!!!!!!
pls a pre ati mobility x700 na book acer?lebo stale ked taham z ich stranky,su tam len pre ine druhy vyrobcov bookov a potom mi to nejde nahodit. a na stranke aceru som nic nenasiel...