Programator
Programator
Hi chalani potrebujem pomoc ..
Mozete mi proadit nejaky portal na trh prace potrebujem zohnat nejakych good programatorov ....
dik moc
# velmi dobra znalost MYSQL 5 a PHP 5,
# vyhodou znalost niektoreho ineho OS databazoveho stroja (Postgres, Oracle) alebo skriptovacieho jazyka (Python,Perl),
# skusenosti s bezpecnostou webovych aplikacii,
# Linux,
Mozete mi proadit nejaky portal na trh prace potrebujem zohnat nejakych good programatorov ....
dik moc
# velmi dobra znalost MYSQL 5 a PHP 5,
# vyhodou znalost niektoreho ineho OS databazoveho stroja (Postgres, Oracle) alebo skriptovacieho jazyka (Python,Perl),
# skusenosti s bezpecnostou webovych aplikacii,
# Linux,
Naposledy upravil/-a svabster v Ne 03. Jún, 2007, 18:47, upravené celkom 1 krát.
ze by nepredviatelny web www.profesia.sk ???
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
to mam ale aj tak dakujem ..._skrat_ napísal:ze by nepredviatelny web www.profesia.sk ???
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
http://en.wikipedia.org/wiki/Sa%C5%A1a_ ... fielder%29 ???svabster napísal:ala Illich
prepac, nedalo mi to
Naposledy upravil/-a killswitch v Ne 03. Jún, 2007, 22:53, upravené celkom 1 krát.
nie toho som nemyslel ale skus si pozriet majitela www.jyxo.cz a uvidis .... a uricte najdes co je to zac ...killswitch napísal:svabster napísal:http://en.wikipedia.org/wiki/Sa%C5%A1a_ ... fielder%29 ???Gudas napísal:ala Illich
prepac, nedalo mi to
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... kontaktuj sa na ludi z firmy www,headstream.sk
... su to IT co sprostredkuju robotu pre IT
... su to IT co sprostredkuju robotu pre IT
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
Lacni programatori
Pre anglicky zdatnych je mozne ziskat lacnych programatorov,grafikov, prekladatelov,... na tejto adrese www.rentacoder.com.
Zaroven si tu programatori,.. mozu najst pracu.
Velmi dobra skusenost.
Peniaze prevediete cez paypal.
Peniaze sa ulozia do akejsi bezpecnostnej schranky. V danom momente peniaze nevlastni ani programator ani vy.
Ak programator dokonci pracu povolite presun penazi na jeho ucet.
Ak nedokonci, o vlastnikovi rozhodne tretia strana pomocou "sudov".
Do sudu sa zapoji tretia strana(osoba z RentAcoder.com), ktora rozhodne ci uloha bola splnena.
Zaroven si tu programatori,.. mozu najst pracu.
Velmi dobra skusenost.
Peniaze prevediete cez paypal.
Peniaze sa ulozia do akejsi bezpecnostnej schranky. V danom momente peniaze nevlastni ani programator ani vy.
Ak programator dokonci pracu povolite presun penazi na jeho ucet.
Ak nedokonci, o vlastnikovi rozhodne tretia strana pomocou "sudov".
Do sudu sa zapoji tretia strana(osoba z RentAcoder.com), ktora rozhodne ci uloha bola splnena.
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire