LANPARTY #2, malacky [ 20-22 jul ]
tak nepisal si ze ides, napisal si ze by si isiel ak budes mat odvoz a grafu.. ale ked teda pises ze ides, tak si tam
este cakam aj na vyjadrenie scorp -a
este taka organizacna otazka ohladom switchov, ak by niekto mal, bol by som len rad ak by ich pozical na testovanie
a obsadim pre neho miesto v tichej ulicke vedla okna
este cakam aj na vyjadrenie scorp -a
este taka organizacna otazka ohladom switchov, ak by niekto mal, bol by som len rad ak by ich pozical na testovanie
a obsadim pre neho miesto v tichej ulicke vedla okna
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
Ake velke? Mozu byt aj routre? Aj ked mam len dva 4-portove, v pripade nudze...
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
povodne som ratal s tym ze nieco ulovime v lese, ale kedze vyrubali polku lesu kvoli nejakej privodnej ceste na golfove ihrisko, tak sa budeme musiet spolahnut na billu, lidl
pit? jasne.. mineralnky, mliecko, kludne.. bude to ako na minulej lanke.. ale nieje pit ako pit, ak myslis nejake % tak s tym pozor, ide sa hraat, omg...
ale nieje zakazany skoda ze nemam na chlastanie vek
@Scorp: oka, si zapisany..
pit? jasne.. mineralnky, mliecko, kludne.. bude to ako na minulej lanke.. ale nieje pit ako pit, ak myslis nejake % tak s tym pozor, ide sa hraat, omg...
ale nieje zakazany skoda ze nemam na chlastanie vek
@Scorp: oka, si zapisany..
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
Taze zivotne dolezite otazky... capovany Budvar/Plzen v tej dedine... lacno... je? Alebo aspon flaskove...
Je tam obrovska Jednota, alebo aspon Hypernova? Nemam chut jest nejake maso zo Slovinska z mutovanych potkanov aka Lidl 9,90 a dostanem k tomu aj lizatko z ich vnutornosti. Alebo takto...dostat tam grilovane kurence?
Je tam obrovska Jednota, alebo aspon Hypernova? Nemam chut jest nejake maso zo Slovinska z mutovanych potkanov aka Lidl 9,90 a dostanem k tomu aj lizatko z ich vnutornosti. Alebo takto...dostat tam grilovane kurence?
Me like Pentium
Nejaky maly zoznam s popisom odvozu by sa mohol spisat, nech v tom nie je chaos. Inak tak ako na lanparty v Nitre, ked mi organizator vybavi pekne miesto, tak donesiem projektor, Kikokk snad o5 zabezpeci volant (G25) a mozete si na mojom compe hrat LFS "nazivo"
sentimentálna spomienka - valid cpu