nebud tak sebakritickyMetiu napísal:svojimi 50kg asi moc nezdvihnem
ja mam len 55KG
ale cvicim uz rok a zatu dobu som pri cviku na biceps presiel od 7KG naruku k 13.5KG a tlaky z 10KG na ruku na 16KG
tym na ruku myslim ze mam jednorucky
Mal by som ho prestat papat sorry za OTjergus napísal:Ibuprofen zabranuje svalovemu rastu, len tak mimochodom...
mozes to nejak rozviest ? resp. dat nejaky link kde si cerpal tieto informacie . dakujembmw_case napísal:Ibalgin, banan a LADOVY kupel.. Teraz si nerobim haluz fakt to funguje..
Ibalgin obsahuje ucinnu latku ibuprofenum, ktora posobi protizapalovo, banany obsahuju draslik a horcik, ktore zabrania krcom a doplnia elektrolyty stratene pocas namahy v pote a studeny kupel stiahne kapilari ktorymi prudi kyselina mliecna. No co som ja cital tak ten studeny kupel sa ma dat ihned po treningu.ANDYMAN napísal:mozes to nejak rozviest ? resp. dat nejaky link kde si cerpal tieto informacie . dakujembmw_case napísal:Ibalgin, banan a LADOVY kupel.. Teraz si nerobim haluz fakt to funguje..
zivot neni o "linkoch" ale o skusenostiach.. Kuwa na to som prisiel sam,casom.. ..SKUSENOSTI.. sa to vola take nenajdes na webe..ANDYMAN napísal:mozes to nejak rozviest ? resp. dat nejaky link kde si cerpal tieto informacie . dakujembmw_case napísal:Ibalgin, banan a LADOVY kupel.. Teraz si nerobim haluz fakt to funguje..
hocico co nie je zalozene na kofeine /napr aj guarana/,alebo nema nieco spolocne s efedrinom urobi s metabolizmom nula nula prd a povodny ucel bol vymlatit tym z amikov peniazeW!Z!K napísal:No dnes som sa vratil z posilky, vahy co si nakladam si stale drzim... ale uz cem ist vyssie ... objednal som si protein a l-carnitin , protein na regenaraciu a tvarovanie, l-carnitin aby som pochudol, bo tuku coraz viac a viac, treba to zhodit secko
Tak mi potom vysvetli ako funguje DNP, T3, T4, clenbuterol, salbutamol a podobne latkyScorp napísal:hocico co nie je zalozene na kofeine /napr aj guarana/,alebo nema nieco spolocne s efedrinom urobi s metabolizmom nula nula prd a povodny ucel bol vymlatit tym z amikov peniaze
T3 funguje ako kazda ina sietjergus napísal:Tak mi potom vysvetli ako funguje DNP, T3, T4, clenbuterol, salbutamol a podobne latkyScorp napísal:hocico co nie je zalozene na kofeine /napr aj guarana/,alebo nema nieco spolocne s efedrinom urobi s metabolizmom nula nula prd a povodny ucel bol vymlatit tym z amikov peniaze