LANPARTY #2, malacky [ 20-22 jul ]
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Skoda ze sa to miestecko uz nenaslo Tak vas mozno dojdem kuk, kedze budem vtedy prave v MA u kamosky
A kebyze najde, daj vediet
EDIT: este, planujem ist do MA v den jak vam zacina lanka, cize by nebol dakoho zobrat cestou.. Ratam, take 4CRT aj nalozim. nemam zadne sedadla, cize miesta jak fras.. Ale to len kebyze dakto potreboval.
A kebyze najde, daj vediet
EDIT: este, planujem ist do MA v den jak vam zacina lanka, cize by nebol dakoho zobrat cestou.. Ratam, take 4CRT aj nalozim. nemam zadne sedadla, cize miesta jak fras.. Ale to len kebyze dakto potreboval.
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Tak ja dojdem naisto az vecer okolo takej 18.00-19.00.CrakeN napísal:Jojo, tak ako minule, od 7:30 - 8:00 bude brana otvorena, takze nebude problem.
Naposledy upravil/-a Diablo1st v So 09. Jún, 2007, 20:58, upravené celkom 1 krát.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Tesim sa, hlavne nezabudnut pripravit gril, ohnisko a podobne veci, nech tam neumrieme od hladu. Uz mam aj Freezera kupeneho, lebo vodnik sa nepodarilo odmontovat Inak to s tymi projektormi nezabudnite, zrejme bude mat jeden kiko a ja druhy, snad tam bude nejake miesto. LFS ala autoskola je na nezaplatenie.
sentimentálna spomienka - valid cpu
navrhujem zorganizovat nejaky maly CS (1.6) turnaj. rad pomozem pri organizovani. hlavne zozente nejake ceny (aspon symbolicke)
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
iba ked si donesiesScorp napísal: //net tam bude?
vlani som sa napajal vdaka orange worldu cez mobil...
a k tym hram: nejaky zoznam spisat mozme, ale aj tak vacsina ludi si to bude instalovat priamo tam, len neviem od koho to budeme tahat ked iwhy nejde
a k tomu turnaju: zas to dopadne ako vlani, ze dakto ala broslowski najde daku kravinu ala trackmania, a setci to budu drtit az pokedy nezaspia na klavesnici...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
to matlo, cracken alebo hocjaky sedlak z malaciek ( ) : ma to miesto daku presnu ulicu a cislo chatrce ? ... niesom isty ci trafime znova ... alebo daj presne suradnice ... iGO najde secko
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
To MBG : co mas proti trackmanii ??? Vsak som vas tam aj tak vsetkych natrel, to bola ina sranda.
To W!Z!K : Nie si ty chlapec z mesta ??? Zasa budes volat, ja ta znavigujem. Ale keby nieco, z vyjazdu z dialnice (smer od BA) staci na kruhovom objazde prejst smerom vlavo po asvaltke az ku chatrci. Dalej ta nepustia betónove bariery.
To all : Turnaje a podobne srandy, to sa este vymysli, ak je niekto nieco ochotny doniest do tomboly, budeme len radi, minuly rok sa obetoval Gabo. Ohnisko tam je, grill asi bude tiez, takze no problem. Maso si mozete doniest, nastartujeme chladnicku. Gemblit sa budu standardne games, aka CS, Trackmania, CoD2, popripade W3, Q4 a nejake racingovky a ine ptakoviny. Poprosim niekoho, aby si zobral na starost technicku podporu aspon nad niektorymi gamesami (patche, popripade instalacky a tak), aby sme to potom mohli v pripade nudze rozhodit. Net samozrejme nie je, bude vam musiet stacit lan. Pokial si niekto prinesie net zo sebou, tak to je na vas.
Otazka na KikoKK : Nemas nejaky switch, co by si mohol priniest ? (2×16 bude stacit ). Pretoze akosi je problem zo switchmi.
To W!Z!K : Nie si ty chlapec z mesta ??? Zasa budes volat, ja ta znavigujem. Ale keby nieco, z vyjazdu z dialnice (smer od BA) staci na kruhovom objazde prejst smerom vlavo po asvaltke az ku chatrci. Dalej ta nepustia betónove bariery.
To all : Turnaje a podobne srandy, to sa este vymysli, ak je niekto nieco ochotny doniest do tomboly, budeme len radi, minuly rok sa obetoval Gabo. Ohnisko tam je, grill asi bude tiez, takze no problem. Maso si mozete doniest, nastartujeme chladnicku. Gemblit sa budu standardne games, aka CS, Trackmania, CoD2, popripade W3, Q4 a nejake racingovky a ine ptakoviny. Poprosim niekoho, aby si zobral na starost technicku podporu aspon nad niektorymi gamesami (patche, popripade instalacky a tak), aby sme to potom mohli v pripade nudze rozhodit. Net samozrejme nie je, bude vam musiet stacit lan. Pokial si niekto prinesie net zo sebou, tak to je na vas.
Otazka na KikoKK : Nemas nejaky switch, co by si mohol priniest ? (2×16 bude stacit ). Pretoze akosi je problem zo switchmi.
Vezmem jeden 16port z prace plus 3-5 kablov do rezervy. Nejake instalacky hier aj s patchmi sa najdu aj u mna. Hlavne zacni trenovat Trackmaniu United, Nations uz viem zaspamat. :roll:
sentimentálna spomienka - valid cpu