no v jednom ides sam, a v druhom s nejakymi oponentami....
stihnut sa to da( ja som to dal za 56 min), len je to strasne na nervy, lebo ides na malej dovjprudovke, v najvacsej premavke...
BTW: prajem vela vydrze.....
Ten za mega je srandovny lebo do poslednej chvile nevies ci stihas S vytunenou MV Agusta som to dal za 49 minut, so Saleenom za 58.
A nechapem preco v hre nemozes zobrat do McLarena F1 spolujazdca, to nie je jednomiestne auto.
tak asi si nieco riadne prehliadol, lebo to auto ma len jedno miesto....na sedenie....
skus stlacit v hre B alebo V, a uvidis auto spredu....a kde sedi sofer? v strede.
mne sa zda ze v reali je to TROJ miestne auto (nejaku videorecenziu som videl), vodic v strede a 2 male sedadla za vodicom z kazdej strane (pre 2 babenky)
Toman napísal:mne sa zda ze v reali je to TROJ miestne auto (nejaku videorecenziu som videl), vodic v strede a 2 male sedadla za vodicom z kazdej strane (pre 2 babenky)
mate niekto problem s vistami? zapnem hru vsetko ide oka ale akonahle dojdem k zavodu dam ''start'' tak hra sa zastavi exit znovu start nic nepomoze nedostanem sa maximalne do menu esc a vypnut hru
-rozmyslal som nad novym patchtom ale moc som toho nenasiel
-hru som renstaloval niekolko krat a ze by som mal zlu verziu tiez neratam mam to od znameho ktoremu to ide bez problemov...
steve13 napísal:mate niekto problem s vistami? zapnem hru vsetko ide oka ale akonahle dojdem k zavodu dam ''start'' tak hra sa zastavi exit znovu start nic nepomoze nedostanem sa maximalne do menu esc a vypnut hru
-rozmyslal som nad novym patchtom ale moc som toho nenasiel
-hru som renstaloval niekolko krat a ze by som mal zlu verziu tiez neratam mam to od znameho ktoremu to ide bez problemov...
Ja som to kamosovi instaloval na VISTE a islo to v pohode, ziadne chyby som nezaznamenal.
Na viacerych zahranicnych strankach som sa docital ze vraj sa daju do hry stahovat nejake nove auta, ako AUDI RS4 atd, noo bohuzial som nikde nic nenasiel, neviete o tom nieco??
Ten problem s kruzenim kameri je sposobeny piratskou verziou...
EDIT: na akych strojoch najradsej jazdite, samozerejme v tejto hre
Ja co sa da tak jazdim na ninji, zrovna som kupil mercedes SLR, a dobre sa mi jazdilo na corvete zr06
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil