Generator - ovlada tu niekto dokonale fyziku?
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
neviem ci je to s tymi ludmi dobry napad, bo ludia su lenivy a nebudu chcet bezat v kolese jak skrecok. skor by bolo lepsie nejak vyuzit ludske teplo jak v matrixe. treba kupit nejake velke pozemky niekde daleko v p*ci v afrike, alebo na opustenom ostrove a postavit obrovsky podzemny komplex kde budes klonovat ludi alebo vozit ci*anov zo slovenska a ty tam budu uvezneny v biologickom roztoku a budu vyrabat teplo a la matrix. co ty nato ? :roll:
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
ANDY imo so spravnou HW vybavou aj ludi prinutis makat.. len si treba najst krajinu, kde to s tymi ludskymi pravami neberu zase az tak vazne.. a potom palice, bice, rakosky a neboj, oni budu makat ;-)
NB: Asus A6M-Q093 AMD Turion 64 MK-36 2.0GHz, 2x512MB DDRII, HDD 120GB, nVIDIA GeForce Go 6100, Intel High Definition, Sie
Zatial mi to vychadza, ze stovka ludi je schopna vyrobit tymto sposobom okolo 350KW energie....ak beriem do uvahy, ze su schopni vyvinut konstatnu silu 300N... ale casom budu vytrenovani a to bude...oooj dajte mi 300ks tmavych spoluobcanov, generator a budovu
//prd..popleta som... 700KW
//prd..popleta som... 700KW
Me like Pentium
vy vobec nechapete scorp-a
1. zarabas za dokonale(skoro) cistu energiu z EU(ja myslim ze by na take nieco mohli prispet)
2. poskytujes obezitnym ludom moznost schudnut(co pochopitelne nieje zadarmo)
3. urad prace ti zaplati za to ze zamestnas dlhodobo nezamestnenych
4. mas elektriku zadara, pripadne nieco predas ZSE/SSE/VSE, pripadne SEPS-u sak rakusania si radi priplatia za cistu elektriku viac ako nasinci
co sa tyka toho generatoru sak skus zobrat neaky zo skodule, neaky prevod spravit, skusit rotoped, pomerat(stabilitu U, maximalne W) , a potom mozes vymyslet co dalej
1. zarabas za dokonale(skoro) cistu energiu z EU(ja myslim ze by na take nieco mohli prispet)
2. poskytujes obezitnym ludom moznost schudnut(co pochopitelne nieje zadarmo)
3. urad prace ti zaplati za to ze zamestnas dlhodobo nezamestnenych
4. mas elektriku zadara, pripadne nieco predas ZSE/SSE/VSE, pripadne SEPS-u sak rakusania si radi priplatia za cistu elektriku viac ako nasinci
co sa tyka toho generatoru sak skus zobrat neaky zo skodule, neaky prevod spravit, skusit rotoped, pomerat(stabilitu U, maximalne W) , a potom mozes vymyslet co dalej
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
Na rotopede to da malo...
tam je mala draha pri toceni a je treba vysoke otacky... co rotopedy meraju vykon tak v priemere 200W som schopny dat 15min, potom umriem 600W mozno pol minuty uslapem
kebyze to je nieco vo vacsom style... skusim nejaky alternator a hodit na to napr 2m paku
ked to bude fungovat tak mi treba sponzora na stavbu elektrarne )
//kde zozeniem ozubene kolieska? 2500rpm rukou neroztocim
tam je mala draha pri toceni a je treba vysoke otacky... co rotopedy meraju vykon tak v priemere 200W som schopny dat 15min, potom umriem 600W mozno pol minuty uslapem
kebyze to je nieco vo vacsom style... skusim nejaky alternator a hodit na to napr 2m paku
ked to bude fungovat tak mi treba sponzora na stavbu elektrarne )
//kde zozeniem ozubene kolieska? 2500rpm rukou neroztocim
Me like Pentium