Sony DSC-N2
Sony DSC-N2
Ahojte, uz by bolo nacase kupit novy fotak a tak som si povedal ze si zaobstaram daco od Sony (jednak kvoli dostatocnemu poctu pamatovych medii Memory Stick (od Pro cez High Speed Duo az po Micro) a jednak kvoli tomu ze na Sony fotaky mam zlavu ) Uvazoval som nad modelom DSC-N2 co ak sa teda nemylim je najnovsi kompakt od Sony z rady Cyber-shot, tak sa teda chcem opytat na vase nazory na neho, nie som ziadny profesional, chcem len fotak s dobrym rozliskom, kvalitou fotky a na nejake tie panoramaticke snimky Diky za odpovede
.
Re: Sony DSC-N2
A chces vyslovene kompakt? Za tu cenu by som uz uvazoval nad H7 alebo o 2 tisicky drahsi H9. Kvalitou fotky budu na tom urcite lepsie, jednak vacsia optika by to mala zarucit, maju stabilizator obrazu, co N2 nema. H9 ma lepsiu uzavierku, ohnisko, min. zaostrenie. Nevyhoda su podstatne vacsie a tazsie. Ale ak vyslovene nechces kompakt, uvazoval by som nad H9 alebo H7. Popripade z inej znacky Canon S3. Mam ho doma,pre mna ako amatera uplna spokojnost.SolidSnake napísal:Ahojte, uz by bolo nacase kupit novy fotak a tak som si povedal ze si zaobstaram daco od Sony (jednak kvoli dostatocnemu poctu pamatovych medii Memory Stick (od Pro cez High Speed Duo az po Micro) a jednak kvoli tomu ze na Sony fotaky mam zlavu ) Uvazoval som nad modelom DSC-N2 co ak sa teda nemylim je najnovsi kompakt od Sony z rady Cyber-shot, tak sa teda chcem opytat na vase nazory na neho, nie som ziadny profesional, chcem len fotak s dobrym rozliskom, kvalitou fotky a na nejake tie panoramaticke snimky Diky za odpovede
Este pripajam porovnanie spomenutych fotakov: http://www.fotoexpert.sk/porovanie/?vid ... 43,2420696
Re: Sony DSC-N2
Tak H7, S3 a H9 su dost velke, nie som ziadny profesional ako som pisal ze potrebujem fotak ala H9
.
fotak ala H9/H7/H5/H2/H1 Canon S5/S3/S2/S1 su pre amaterov alebo zaciatocnikov..
ale fotak ako je N2 by som rozhodne nebral, to racej Canon 710 alebo nieco na taky sposob.
a to ze to ma 10mpix ti moze byt jedno, pretoze ak si to das na povodne rozlisko tak to nebude pozeratelne koli malej/nekvalitnej optike... 6Mpix bohato staci pre amatera (- ako si pisal)
takze kasli na 10mpix a uz vobec na takej optyke (je to skor marketingovy tah)
osobne by som porozmyslal nad
Canon A710is
poviem ti asi tolko k tomu...
musis si urcit priority a podmienky
a potom mozes postnut ked si nebudes vedet vybrat...
ale fotak ako je N2 by som rozhodne nebral, to racej Canon 710 alebo nieco na taky sposob.
a to ze to ma 10mpix ti moze byt jedno, pretoze ak si to das na povodne rozlisko tak to nebude pozeratelne koli malej/nekvalitnej optike... 6Mpix bohato staci pre amatera (- ako si pisal)
takze kasli na 10mpix a uz vobec na takej optyke (je to skor marketingovy tah)
osobne by som porozmyslal nad
Canon A710is
poviem ti asi tolko k tomu...
musis si urcit priority a podmienky
a potom mozes postnut ked si nebudes vedet vybrat...
Spoiler: ukázať