Sempron 2200+ unlock
- mirrco
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Mar, 2007, 08:00
http://fab51.com/cpu/barton/athlon-e24.htmlsvabster napísal:mozes tu postnut foto ako si to spojil ?
este ked pride spolubyvaju odfotim ten svoj makrom a nan om ti ukzem co som tam vsetko porobil.
http://www.mirrco.wz.cz/DSC010361.JPG
Tie L6 su standartne spojene preto je tam 11x podla fab51.
Ale pozor 13.5 je take optimum ked prerezes vsetky budes mat 24x a budes moct fachat na FSB 100Mhz...ALe niektore dosky mozu pouzivat ako startup multiplier nie max ale original.napr ja si ho musim vzdy zmenit z 9x na 13.5x ale predtym som mal dosku co mi davala uz na starte 13.5x
- lysohlavec
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Jún, 2007, 08:00
- mirrco
- Nový používateľ
Ano ako pise Amok.Teda mne to slo len ked bol mobilny.
Inac ked nei je mobilny sa to robi na L3 a L1 tusim ale to mi nikdy nefungovalo, lebo tam je daky superlock
Ale sak mobilny nie je problem staci spojit tu prepojku v L5
treba ju poriadne spojit nie odflaknut.Napriklad mne sa teraz odmobilnil nedavno tak som to musel mekou pentelkou preskrabkat, teda ja tu dierku uplne naplnim grafitom a je to ok
Inac ked nei je mobilny sa to robi na L3 a L1 tusim ale to mi nikdy nefungovalo, lebo tam je daky superlock
Ale sak mobilny nie je problem staci spojit tu prepojku v L5
treba ju poriadne spojit nie odflaknut.Napriklad mne sa teraz odmobilnil nedavno tak som to musel mekou pentelkou preskrabkat, teda ja tu dierku uplne naplnim grafitom a je to ok
- lysohlavec
- Nový používateľ
- lysohlavec
- Nový používateľ
Ceruza neni nic moc, grafit ma velky odpor, nikdy som to s ceruzou nerobil. Aj na laku hodne zalezi, napr. EL-4 z GM electronic je uplne na chuja. Je z takych supiniek.. Ja som vzdy maloval s lakom na opravu vyhrievania zadnych skiel aut. Je to po zaschnuti prakticky ciste striebro. Tie lasercuty vzdy izolujem radsej sekundakom, aj ked mirrco tam natlaci grafit. Urcite to funguje aj tak, len to ako sam napisal nemusi byt trvacne. Ak by si bol z BA, tak ti s tym mozem pomoct, ked si nebudes vediet rady.
- lysohlavec
- Nový používateľ
- lysohlavec
- Nový používateľ
- mirrco
- Nový používateľ
Da sa tak zvysit napatie.Inac su rozne grafity do pentelky napr. HB ma 12ohmov a je taka tvrda ale brat pouziva na kreslenei daku makku a ta ma len 3 ohmy a je meka.Ale tiez som mal taku pastu na spajanie a bolo to na rit bola taka biela akoby taky piesok lepkavy. no tym by som tak mohol spajak dake velke kontakty stal oto cca 90sk a vyhodi lsom to von oknom lebo ked to svrdlo dalo sa to odlupnut nechotm...lysohlavec napísal:Neda sa to spravit prepojenim noziciek na CPU?
Ale ten striborny lak je super ale zase je aj dost drahy.Ja by som potreboval len kvapku a oni ze to treba celu tubu a ta stala 350sk.
ale pouzil by som radsej tu striebornu pastu staci tam len stipka a je to dozivotne.
A vraj sa da dako zmenit ked mas mobilny startup multiplier cez to spajanie tych vyvodov
- lysohlavec
- Nový používateľ
- mirrco
- Nový používateľ
Je vela moznosti napr. na MSI KT3Ultra som ho zvisil Vmodom dal som si tam taky potak a nastruhal som tam 1.97V slo to na 2420Mhz na 2h burne a nic ale zistil osm ze pada inym sposobom.Mal taku spotrebu ze zdroj to nestihal an na miesto 5V som mal len 4.2 inak este ekd je aj nataktena grfaika tak to tak stihane ze sa cudujem ze ten zdroj to vydrzal take prudy a vzdy mi vypne disk.Iba pocujem pocas hranai ako sa mi roztoci a zrazu blue sreen.Teraz ked mam 2 zdroje je to ok.
- lysohlavec
- Nový používateľ