kto robi reparat a z coho??::D:D
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
...to aj hneD vidno. Nemyslis, ze ti to raz bude chybat. Spolocnost neprejavuje zrovna dvakrat velky zaujem o podobnych typkov.socket napísal:ja mam viac ako 50 neospravedlnenych hodin a dvojka nehrozi
uz ani do skoly nechodim
Inak zaujimave vlakno. co sa tu clovek podozveda...
...ocakavam tu este posty od zopar vytipovanych "ciernych konikov"
aha, takze mas znamky na 6?kemper18 napísal:mam dr...tu 4 z chemie, take p---y sa ucime ze az, a pritom je na skole profak ktoremu staci buchnut po stole a zlepsi ti aj o dva stupne
Inac 4 jedna, reparat nastastie ziaden
A hlavne, ak niekto nie je schopny pochopit ani primitivnu stredoskolsku (zakladoskolsku?) chemiu, tak je buD uplny debil alebo ignorant.
Ak si to prve, mal si ist na specialnu skolu, ak to druhe, tak sa nestazuj, je to tvoj problem.
- kemper18
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 26. Mar, 2006, 02:00
Pre tvoju informaciu: Z matiky priemer 1,75, z fyziky 2,1 z informatiky 1,0, a to som sa do tychto predmetov cez polrok ani nepozrel, a chemiu co som sa sice len na poslednu pisomku biflil 4 hodiny som mal z nej 25%, napr "V skutocnosti sa v arenoch nestriedaju jednoduche a nasobne vazby, pretoze pi vazby su delokalizovane, orbitaly pi elektrónov(p-orbitaly) sa prekryvaju a vytvaraju elektrónovy oblak nad a pod rovinou cyklu(uhlikovej kostry)aha, takze mas znamky na 6?
A hlavne, ak niekto nie je schopny pochopit ani primitivnu stredoskolsku (zakladoskolsku?) chemiu, tak je buD uplny debil alebo ignorant.
Ak si to prve, mal si ist na specialnu skolu, ak to druhe, tak sa nestazuj, je to tvoj problem.
organika je sice hnus, ale aj ta sa da zmaknut lepsiekemper18 napísal:Pre tvoju informaciu: Z matiky priemer 1,75, z fyziky 2,1 z informatiky 1,0, a to som sa do tychto predmetov cez polrok ani nepozrel, a chemiu co som sa sice len na poslednu pisomku biflil 4 hodiny som mal z nej 25%, napr "V skutocnosti sa v arenoch nestriedaju jednoduche a nasobne vazby, pretoze pi vazby su delokalizovane, orbitaly pi elektrónov(p-orbitaly) sa prekryvaju a vytvaraju elektrónovy oblak nad a pod rovinou cyklu(uhlikovej kostry)aha, takze mas znamky na 6?
NB: Asus A6M-Q093 AMD Turion 64 MK-36 2.0GHz, 2x512MB DDRII, HDD 120GB, nVIDIA GeForce Go 6100, Intel High Definition, Sie
noa? Nam take tiez robila profka na strednej A dalo sa za poobedie bez vacsich problemovcrux2005 napísal:urcitetiffani napísal:organika je sice hnus, ale aj ta sa da zmaknut lepsie
sa mozu asi viaceri tesit, ze nemaju profku ako mi
nam dala z polrocneho uciva na konci roka pisat - CH
:roll:
NB: Asus A6M-Q093 AMD Turion 64 MK-36 2.0GHz, 2x512MB DDRII, HDD 120GB, nVIDIA GeForce Go 6100, Intel High Definition, Sie