Zaciatocnik
Zaciatocnik
Nazdo mam 13 a nevim skoro nic o pc a chcel by som sa nieco nove dozvediet vazne nic nevim a chcel by som vedet tie skratky a co su to te volty v taktovanie a taketo veci pls proadte mi!!!!
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Takze ja zacnem procesorom:
FSB- Front Side Bus - zbernica procesora. data ktore putuju z/do procesora
Multiplikator - nasobic FSB. Priklad.: Proceosor o frekvencii 2000MHz ma FSB 200MHz a multiplikator 10x -> nasobi zakladnu frekvenciu
Cache- vyrobnavacia pamat - buffer -> taktovana na frekvencii procesora, je ovela rychlejsia ako systemova RAM a procesor ma tak k dispozicii data ovela rychlejsie. Moze byt roznej velkosti 256KB,512KB,1MB,2MB,4MB a viac pri serveroch. Zabera podstatnu cast procesora ...
Radsej si pozri link ktory dal kOsTi
FSB- Front Side Bus - zbernica procesora. data ktore putuju z/do procesora
Multiplikator - nasobic FSB. Priklad.: Proceosor o frekvencii 2000MHz ma FSB 200MHz a multiplikator 10x -> nasobi zakladnu frekvenciu
Cache- vyrobnavacia pamat - buffer -> taktovana na frekvencii procesora, je ovela rychlejsia ako systemova RAM a procesor ma tak k dispozicii data ovela rychlejsie. Moze byt roznej velkosti 256KB,512KB,1MB,2MB,4MB a viac pri serveroch. Zabera podstatnu cast procesora ...
Radsej si pozri link ktory dal kOsTi
Naposledy upravil/-a fobos v Ne 24. Jún, 2007, 10:19, upravené celkom 2 krát.
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
www.google.com - zadaj co chces vediet a mas, my ti nevieme citat myslienky..
no sak hej ale ako to tam mam napisat vim ze exsistuje google som neni taki lol kompi poznam a viem s nimi pracovat pracujem s nimi 5 rokov len ja sa chcem naucit co je v nutri nie len vonku chapes!kOsTi napísal:www.google.com - zadaj co chces vediet a mas, my ti nevieme citat myslienky..
Pozri....ja som bol tiez pred X rokmi total lama, a vtedy som navyse ani nemal intrenet - tak som si predplatil jeden casopis, a precital som ho vzdy cely - aj ked som mnohym veciam nechapal. A takto sa to na mna lepilo.. a ked som sa konecne dostal k netu, slo to este lahsie....staci CHCIET, a nie len "piste mi sem, bo som tupy". Mas google, wikipediu, tisic OC for, kde sa rozoberaju taketo veci, FAQ (aj tu na fore). Skus hladat a citat.... toto sa nenaucis za den ci tyzden.
BTW tvoj pravopis...skus po sebe obcas precitat, co napises
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
sak ja vim ze sa to nenaucim za tyzden taky lol nesomnManJofo napísal:Pozri....ja som bol tiez pred X rokmi total lama, a vtedy som navyse ani nemal intrenet - tak som si predplatil jeden casopis, a precital som ho vzdy cely - aj ked som mnohym veciam nechapal. A takto sa to na mna lepilo.. a ked som sa konecne dostal k netu, slo to este lahsie....staci CHCIET, a nie len "piste mi sem, bo som tupy". Mas google, wikipediu, tisic OC for, kde sa rozoberaju taketo veci, FAQ (aj tu na fore). Skus hladat a citat.... toto sa nenaucis za den ci tyzden.