Ja si skor myslim ze je to vymysel tych, ktori su AUTORIZOVANI alebo ako to nazvat dovozcovia do daneho statu (ale netvrdim to na 100 percent este to zistujem), ale tu narazame na problem ze sme EU a ak ma niekto "gule" a splna vsetky predpoklady statutu "distributora" to jest plni si povinnosti z toho vyplyvajuce "rec. poplatky a ine veci" tak to moze de facto kupit napr. v Nemecku a predavat tu. Cele to je inak resp. mi to pripada ako nedomyslene, ako vravim predalo sa viac sluchadiel, boli aj RMA aj su RMA ale doteraz som nemal jediny problem ich menit, alebo zreklamovat - az na jeden pripad ked som vratil peniaze pretoze znicit 3ks SPARK PLAGOV a odpiect to iste lave sluchadlo to uz nebola vina KOSS ale prehravaca a vystupu predpokladam...takze sa vratili peniaze.CrakeN napísal:Gabo, ja to beriem, viem ako to bolo. Ale vazne nepochopim, preco pristupili na takyto krok. A pritom vobec nepomysleli na ostatnych, co si ich kupili uz davnejsie. S tou dodatocnou registraciou to tiez velmi neporiesili.
Inak zaujima ma este jedna vec : ak prinesiem moje sluchadla do BIS Audia, necham ich za 400 Sk vyreklamovat, mali by mi dat nove balenie, kde uz bude ta karticka, alebo sa mylim ?
Vsak pockajte na tie moje podmienky cakam na nich a prelozim...