Takze dalsi kvartal by sa uz mala tato zvukovka dostat do obchodov. Aj ked sa vsade pise, ze je zalozena na chipe ASUS AV200, mal by to byt len preznaceny C-Media Oxygen HD CMI8788.
Pekne podsvieteny stit, som zvedavy, ci ten plech bude mat daky ucinok:
...aj konektory
Ako by mal vyzerat soft k nej:
Ku karte by sa mal okrem ineho bundlovat aj Ableton Live 6 Lite
Porovnanie s X-Fi (Elite Pro):
ASUS:
- kvalitnejsi operacny zosilovac [LM4562(Xonar), JRC2114(X-Fi)]
- kvalitnejsi DAC [PCM1796(Xonar), CS4398(X-Fi)]
- kvalitnejsie kondenzatory [pevne LESR (=low ESR)(Xonar), non-LESR elektrolyty (X-Fi)]
- lepsi navrh PCB oproti X-Fi (neviem posudit )
Cely clanok TUNA
Myslim, ze Creative konecne dostane na frak, navyse cena ASUSky bude len okolo 6K, kdezto X-Fi Elite Pro stoji cca 9K. Bravo, ASUS Som zvedavy, ci sa chysta aj daka nizsia verzia
ASUS Xonar D2
ASUS Xonar D2
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
parametre to ma nadherne a aj pouzite suciastky su cool na asus by som nepovedal ze preslo na audio, i keD tie ledky ma zarazili... ak su tam tie ledky len ako doplnok tak to berem, ale ak maju vyznam marketingoveho tahu, tak si o tej karte myslim svoje
milo ma prekvapilo tienenie karty, ja som o niecom podobnom premyslal u mojej audigy, relatka na vystupoch vedia tiez potesit ak by sa dostala do predajni nejaka oseknuta verzia.... povedzme 2.1 alebo 5.1 bez lediek za 4-4,5K tak by som aj zvazil kupu
milo ma prekvapilo tienenie karty, ja som o niecom podobnom premyslal u mojej audigy, relatka na vystupoch vedia tiez potesit ak by sa dostala do predajni nejaka oseknuta verzia.... povedzme 2.1 alebo 5.1 bez lediek za 4-4,5K tak by som aj zvazil kupu
Takze uz je v predaji aj na Slovensku, cena je zhruba 5700-5900SK s DPH
tak napr. AGEM:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10105941
tak napr. AGEM:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10105941
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!