Povodny stav(predchadzajuci majitel to asi riadne zapackal prstami):
Trocha som experimentoval, nie je to 100%ne ale staci, este to prelestim sidolom a zalozim. Sranda ze uz zacalo vyliezat to rebrovanie na krajoch-bud som bral pri smirglovani viacej kraje, alebo to proste tak je?? Snad to nebdue mat vlyv na prenos tepla(jadro tam snad ani nedosahuje).
Inak robene setom z www.pcviper.net presne podla ich navodu - je toho ale dost malo, tak na dva vacsie chladice, a chyba mi tam este jemnejsi smirgel(posledny je 800vka):
Zalman VF700Cu Lapping
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Zalman VF700Cu Lapping
Naposledy upravil/-a DiwaSwina v So 07. Júl, 2007, 21:51, upravené celkom 1 krát.
dobre
no ale preco si to kupoval tak draho?
smirgel(brusny papier) A4 asi 10Sk jemnost 600,1000,2000
pasta 200ml 60Sk a stara flanelova kosela
dopadlo to takto
http://server7.pictiger.com/img/315989/ ... pu-2--.jpg
no ale preco si to kupoval tak draho?
smirgel(brusny papier) A4 asi 10Sk jemnost 600,1000,2000
pasta 200ml 60Sk a stara flanelova kosela
dopadlo to takto
http://server7.pictiger.com/img/315989/ ... pu-2--.jpg
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
bolo to v akcii+k tomu bola zadarmo (vraj) dobra pasta(ta striekacka na obrazku vlavo) a chcel som to hlavne vyskusat.
ale mas pravdu nabuduce pojdem do este jemnejsieho smirgla a potom nejaky sidol alebo nejaka pasta na lestenie chromu(s tou mam dobre skusenosti aj na ine veci)-toto je podla mna zbytocne komplikovane(3 rozne brusiace pasty)
ale mas pravdu nabuduce pojdem do este jemnejsieho smirgla a potom nejaky sidol alebo nejaka pasta na lestenie chromu(s tou mam dobre skusenosti aj na ine veci)-toto je podla mna zbytocne komplikovane(3 rozne brusiace pasty)
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Jedine co mi vrta pri tomto postupe hlavou je :
Tym ze pouzijem ten brusny papier urcite ked budem brusit mozu vzniknut nerovnosti na strane puzdra cpu alebo povrchu chladica nie?
Ci to je zanedbatelne kedza sa pouzivaju take jemne smirgle ?
Tym ze pouzijem ten brusny papier urcite ked budem brusit mozu vzniknut nerovnosti na strane puzdra cpu alebo povrchu chladica nie?
Spoiler: ukázať
das si sestrine,mamine,priatelkine zrkadielko alebo nieco ploche a tvrde na smirgel a smirglujes rovno a to na 99% budemartank0 napísal:Jedine co mi vrta pri tomto postupe hlavou je :
a ten posledny smirgel (2000) je drsny jak papier-vykres
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No lol to ma nenapadlo sak setko sa tak brusi. Vecerna hodina asicicolably napísal:das si sestrine,mamine,priatelkine zrkadielko alebo nieco ploche a tvrde na smirgel a smirglujes rovno a to na 99% budemartank0 napísal:Jedine co mi vrta pri tomto postupe hlavou je :
a ten posledny smirgel (2000) je drsny jak papier-vykres
Sklo je asi najrovnejsie.
Spoiler: ukázať