SETI@home / BOINC / UD
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Re: Gudas
ak su na rovnakej architekture tak je to snad logicke, alebo nie? 8)SkinneR napísal:...
Pocita procesor na vyssej frekvencii rychlejsie ako na nizsej?
...
JJ to jen pre jistotu ze moja 6420 neni pretocena o ten 1,5 Ghz zbytocnejcdenton12 napísal:ak su na rovnakej architekture tak je to snad logicke, alebo nie? 8)SkinneR napísal:...
Pocita procesor na vyssej frekvencii rychlejsie ako na nizsej?
- jcdenton12
- Používateľ
neboj sa, neniSkinneR napísal:JJ to jen pre jistotu ze moja 6420 neni pretocena o ten 1,5 Ghz zbytocnejcdenton12 napísal:...SkinneR napísal:...
...
...
V sucasnej dobe porovnavam vykon mojho CPU s CPU uzivatela rottenkiwi v projekte QMC, na priblizne rovnakych nastaveniach frekvencie CPU a casovania RAM, no na roznych platformach (Windows/Linux).SkinneR napísal:Pocita procesor na vyssej frekvencii rychlejsie ako na nizsej?
Vykon mozes priblizne porovnat ked si v BOINC manageri kliknes na niektory projekt, v lavom menu kliknes na Team - otvori sa web stranka s udajmi o teame za ktory pocitas, kliknes na uzivatela, kliknes Computers - View a kliknes na results pri konkretnom PC.
Tu si porovnas dosiahnuty ciastkovy kredit (priblizne rovnaku ciastku ako porovnavas napr. s nejkaou svojou hodnotou) a cas, za ktory sa uloha vypocitala: CPU time.
Re: a
to by bolo fajn ... ale ide mi to len na jednom compe, len som si preinstaloval win, tak asi preto ... teraz som to par dni pustal, ale mozno ma uz onedlho predbehnes :roll: ... no a este lepsie by bolo, keby to pocitali aj ostatniSkinneR napísal: no dobre Rosettu ovladol Palee ale kto by sa cudoval ked dava na dvoch E6600
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Da sa dako obmedzit vytazenie CPU ? (v BOINCu - nainstaloval som to len teraz a som z toho lama) Mne to ide na 100% stale obe jadra ....
Naposledy upravil/-a fobos v Po 16. Júl, 2007, 18:33, upravené celkom 1 krát.
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Obe jadra ti na 100% pojdu stale, az pokym nespustis inu aplikaciu, vtedy sa BOINC stopne a procesorovy cas je poskytnuty tvojej apliakcii.Meloon napísal:Da sa dako obmedzit vytazenie CPU ? (v BONICu - naistaloval som to len teraz a som z toho lama) Mne to ide na 100% stale obe jadra ....
Proste a jednoducho - ked je CPU nevyuzite, vyuzivaho BOINC, ked je vyuzivane niecim inym (napr. hra), BOINC sa pauzne.
- jcdenton12
- Používateľ
neviem jak v rosette ale v inych BIONC projektoch co pocitam (PrimeGrid) sa da vo vlastnostiach nastavit kolko chces vytazovat CPU
mam vyskusane, ze to fungovalo ked som potreboval ist pasivne tak som to obmedzil
kus to pocita a potom prestane
teda vlastne ides
100%----0%----100%----0% a ty si nastavis cas ako dlho to bude na 0% a teda vlastne budes mat mensie zatazenie
mam vyskusane, ze to fungovalo ked som potreboval ist pasivne tak som to obmedzil
kus to pocita a potom prestane
teda vlastne ides
100%----0%----100%----0% a ty si nastavis cas ako dlho to bude na 0% a teda vlastne budes mat mensie zatazenie
...
si pre istotu pozri zatazenie, ci ti to rataju obidva procaky ...escaton napísal:Zdar ludia, som sa pridal aj ja - odkedy hram travian tak sa pc moc casto nevypina , tak nech sa nenudi.
Ako ten vypocet ovplyvnuje frekvencia? hodil som c2d na 3,4ghz a cas tam mam rovnaky ako pri 1,8ghz /bolo to asi 35hod. na einsteinovi/.
Jak to je?
viem ze jedneho casu bol klient iba pre 1 procak, tak neviem ci uz upgradli ...
lava, prava, lava, prava ...