Blue storm II 500 W piska
Taaakze napojil som si do compotu 400W zdroj a nic ziadne piskanie ani ked je PC zapate alebo vypate tak bude chyba asi v tom blue storme drzte palce aby mi ho vyreklamovali bo inac ma asi natiahne, tolke prachy to stalo a ma mi to pilit usi tak to nie.Poradte nejaku vhodnu rec aby to ten obchodnik pochopil ze to myslim vazne a ze neodidem pokial mi ten zdroj nevyreklamuju DAKUJEM ZA RADY WOPRED :8O: Sak ked je tam napisani "SILENT" tak uz to je dovod na reklamaciu ze to ma byt tiche a nie piskat aj ked len potichu a este k tomu aj pri vypnutom PC 8)
Zalezi od pristupu firmy, niekde toto nereklamuju vobec ak ked neviem co spravis a dokonca aj vyrobca na to niekedy kasle. SOm zvedavy ako dopadnes.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
nAJWECSIA HALUZ JE ZO ONO TO NIE JE AZ TAK HLASNO TO PISKANIE A BZUCANIE POCUT TO HLAWNE W NOCI A KED SA VYPNE PC MUSIM AJ ZDROJ PRETOZE IDE STALE Z TOHO NEPRERUSOVANY WYSOKY PISKLAWY TON. A AKO WRAWIM NAJWIAC TO POCUT V NOCI A UZ TO WIDIM AKO TO TAM RIESIA PO MESIACI DOJDEM A POWEDIA ZE TOMU NIC NJE JE ALE PODLA MNA KED JE NA KRABICI NAPISANE SILENT TAK BY TO TAK MALO BYT
- kajo873
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2006, 02:00
To iste robi aj moj forton.Piska jak blaznivy. Aj som rozmyslal ze ho dam reklamovat, ale najskor by to dopadlo ako tu bolo uz pisane.Mesiac by som bol bez zdroja a potom by prisiel a piskla by dalej.
ASUS N55SF- S1262u: CPU: Intel® Core™ i7 2670QM, CHIPSET: Intel® HM65 Express Chipset, RAM: 6GB DDR3 1333 MHz, DISPLEJ: 15.6" 16:9 Full HD (1920x1080), VGA: NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM, HDD: 750GB 5400rpm
HlucnyFortron
Ahoj, ja mam Fortrona Blue Storm II 500W cca. 3 mesiace a zacal mi na nom vrcat ventilator. Pravdepodobne vymlatene lozisko. Je mi akurat luto, ze novy zdroj, ktory nie je lacny a uz ho musim ist reklamovat. :roll:
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
jj
Zdravim vsetkych, k piskaniu ...
ehm ... v rezime stand-by v pripade tohoto PSU piska zdroj +5Vsb - to jest zdroj piatich voltov pre stale napajanie urcitych zariadeni pri vypnutom PC. KeDze pri vypnutom PC je odber z tohoto zdroja minimalny a tento zdroj je v PSU Fortron BS2 rieseny ako SMPS typu flyback - je uplne samozrejme ze sa tento +5Vsb zdrojcok dostane do discontinous ( nespojiteho ) módu cinnosti. A preto si myslim, ze sa jedna o piezo efekt na polovodicoch, alebo piska feritovy transformator tohoto zdroja +5Vsb.
Tento PSU mam aj ja, piska mi tiez, no nepovazujem to za chybu.
Tot vsjo.
ehm ... v rezime stand-by v pripade tohoto PSU piska zdroj +5Vsb - to jest zdroj piatich voltov pre stale napajanie urcitych zariadeni pri vypnutom PC. KeDze pri vypnutom PC je odber z tohoto zdroja minimalny a tento zdroj je v PSU Fortron BS2 rieseny ako SMPS typu flyback - je uplne samozrejme ze sa tento +5Vsb zdrojcok dostane do discontinous ( nespojiteho ) módu cinnosti. A preto si myslim, ze sa jedna o piezo efekt na polovodicoch, alebo piska feritovy transformator tohoto zdroja +5Vsb.
Tento PSU mam aj ja, piska mi tiez, no nepovazujem to za chybu.
Tot vsjo.
Spoiler: ukázať