to zavisi od vekudexter napísal:hm skusa s nimi bavit dlhsie ako 5 minut a zrazu rozumeju vsetko...
Je podla Vas normalne, ak Slovaci nevedia po slovensky?
njn ... modna vlna, pchat vsade wSheep221 napísal:myslim ze slovaci vyjadrujuci sa "tha fcera sme boly vonka a prisiel aj ten jej nowi kamarat co ma wlasi ako papagai" tak neviem co si mam mysliet mam chut zabijat
NB: Asus A6M-Q093 AMD Turion 64 MK-36 2.0GHz, 2x512MB DDRII, HDD 120GB, nVIDIA GeForce Go 6100, Intel High Definition, Sie
uzasne módne, poviem ti ze ma to vie seredne vytocit, na SMS sa to este da ako tak pochopit ze dany clovek je lenivy a nechce sa mu stlacit osmicku trikrat, ale na nete s QWERTx klavesnicou tak to nepochopimtiffani napísal:njn ... modna vlna, pchat vsade wSheep221 napísal:myslim ze slovaci vyjadrujuci sa "tha fcera sme boly vonka a prisiel aj ten jej nowi kamarat co ma wlasi ako papagai" tak neviem co si mam mysliet mam chut zabijat
.
Monster napísal:troska gramatika nic nehovori?
edit:a dalsia vec, tlacidlo edit ti tiez nic nehovori...
kramer napísal:ta na gramatiku som sa nepital
chlapci toto je iny madar :o a este aj drzi!kramer napísal:tak skusim co to da len vidumat daco na pasiv
Mne sa niekedy tiez nedari vsetko napisat spravne, ale snazimsa troska pri tom rozmyslat...
Asus Zenbook Duo Pro