LANPARTY #2, malacky [ 20-22 jul ]
OK, takze vies kde bydlimjose napísal:ano zoberem 3xpc,2xLCD,2xNB,4xchlapi+nejake bagle,to by sme mali popratat...
Len pre istotu, LCD krabica 50*60*24cm, case 65*55*28cm. Ja som tenky, so mnou problem nebude
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
ta predsa bude niekto z vedeniaMtex napísal:2Matl0_w1C: tak ma tam mozes napisat ako nahradu za bardieho...
Jose ty mas to Grande punto? lebo toto tam asi ani za boha nenarves.jose napísal:ano zoberem Wink 3xpc,2xLCD,2xNB,4xchlapi+nejake bagle,to by sme mali popratat...
Spoiler: ukázať
Vidim to na privesny vozik. Ono sa to nezda, ja som minule niesol este aj kolegu, obaja len LCD, 2x chieftec, projektor a kufor bol narvany po okraj. Ale tak ja mam malu "meciarovku"
sentimentálna spomienka - valid cpu
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- na Lanku by som velmi rad prisiel ale bohuzial stale nedokazem porvrdit svoju ucast (cca 50% sansa) - naliehave pracovne povinnosti
- takze ak je niekto bez listka a ma 100%tnu ucast racej mu nebudem blokovat miesto
- ak neni nahradnik tak by som sa nechal zapisany, a dufal ci mi to vyde.
Dik
T.
- takze ak je niekto bez listka a ma 100%tnu ucast racej mu nebudem blokovat miesto
- ak neni nahradnik tak by som sa nechal zapisany, a dufal ci mi to vyde.
Dik
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
no neviem neviem ci tam chceme niekoho z vedenia, a ked tak , tak sa tam pridaj sam ..Mtex napísal:2Matl0_w1C: tak ma tam mozes napisat ako nahradu za bardieho...
ale nie.. robim si fun.. si tam pridany...
@Toman: oukej, tak sa snaz aby ti to vyslo.. svoju ucast este odriekol kamarat smeagle, problemy s kompom.. cize este
ESTE 1-2 MIESTA VOLNE !!
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
takze mierna zmena planu.. kazdy ucastik ktory ma zostavu na jadre/jadrach intel plati prirazku +150skk, a musi musi mat aspon jeden ventilator na stol s minimalnym priemerom 38cm..
zakaz v stupu s pentium4, kto pride s p4 bude z lanky vykazany..
len tolko som chcel dodat k tymto hnusnym teplotam
zakaz v stupu s pentium4, kto pride s p4 bude z lanky vykazany..
len tolko som chcel dodat k tymto hnusnym teplotam
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..