sorry za OT, ale toto ma fakt dostalo... :RLOL:Matl0_w1C napísal:takze mierna zmena planu..
LANPARTY #2, malacky [ 20-22 jul ]
to su problemy s monitormi.. ja beriem lcd tv, tusi, 21 al 22"... ked nieco chytim bude telkaa nj.. ma to sice max rozlisko 800*600, ale to je len dobre, kedze na vyssom rozliseni mi ani nic uz nepojde a odozva ma ajtak netrapi.. aspon budete mat zomna komediuA2C napísal:Oki tak ja ten monitor brat nebudem Thief budes mat prazdnejsie auto
a este.. thx kraki
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
Ked tam bude 5 funkcnych compov tak to bude zazrak.
To Thief: Pozeram ze v podpise mas icq, piatok rano si ho zapni, ja mam cca o 7-8 jednu malu instalaciu, tak ked to dokoncim napiseme si pobalime stroje a stretneme sa na spominanom mieste. Orientacne to zatial vidim na cca 11:00. Je este niekto kto by mohol o takomto case vyrazit z BA autom?
To Thief: Pozeram ze v podpise mas icq, piatok rano si ho zapni, ja mam cca o 7-8 jednu malu instalaciu, tak ked to dokoncim napiseme si pobalime stroje a stretneme sa na spominanom mieste. Orientacne to zatial vidim na cca 11:00. Je este niekto kto by mohol o takomto case vyrazit z BA autom?
sentimentálna spomienka - valid cpu