dovod zakona: nezakonnej "kamaradskej" tazbe dreva v lese vadilo, ze na nich upozornovali
btw: povoleny vjazd je iba na polne cesty, a riadne oznacene cyklisticke chodniky. podla smernic EU je polna cesta sirkou asfaltu kdesi ako cesta 2. triedy na slovensku, a kvalitou asi ako pol roka pouzivana dialnica.
Kontrolovat to ma pravomoc aj lesna straz, co jest skoro ekvivalent policie. Moze dokonca byt ozbrojena. A bohuzial ma pravo Vas legitimovat
Preco najviac pindaju cyklisti ? No lebo je to jednoduche, ti hajzlici *proti ktorym to bolo aj zamerane* na crossach, pripadne 4kolkach maju o 20+ koni viac, a teda bez problemov nejakej strazi utecu... iba cyklista je sprosty a zastavi, co ten chodec od neho chce
PS: uz som zazil, ze sme tlacili bajk hore Martinskymi holami, stretli sme horsku straz, a on na nas, ze ci vieme, ze ci je tu jazda na bicykloch zakazana. Sme nanho pozreli, pozreli na ten strmak, pozreli na bicykel vedla nas... a jemne sme sa ho spytali, ci sa na tom bicykli vezieme, alebo ho tlacime. Vypenil, ale pokutovat nas nepokutoval, nakolko vstup na chodnik s bicyklom vedla seba nieje protizakonny...
BiCyklovanie po lese
- dingo27
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 30. Nov, 2005, 20:00
Toto slovensko je vsivacina, mam chut uz nejako konecne vytocit tych hajzlov a ... nejak ich nastvat ako oni stvu nas.
Kery magor mohol z hlavy vypustit taky blud, neviem, kazdopadne by som si to s nim rad vytmavil zoci voci !!!!!
Ked ja v podstate nechodim moc po lese, ale teraz nam v meste (LM) rozhrabali zo sidliska chodnik, tak som si nasiel taku malu "sportovu" obchadzku po nevyznacenej trase, nema ani ziadne dopravne znacky, semafory, ciary,
A plne chapem cyklistov, ved toto je supa jak hovado...
kkti !!! hjzli!!!! len taky zmrd co sa vyvaza kazdy den v BMVcku a prirodu vidi akurat tak v novinach a nevie co je to kon (pocul ze je to vraj zviera) moze vymysliet takutó absolutne nepochopytelnu hovadinu !!!
Znizme tym hovadam platy a zvysme dane !!! A budu chodit do prace hromadnou alebo vlastnymi autami, ved ak su to statne tak by sme ich mali aj my pouzivat, nie ??? Je to zo statnych penazi e tie su hromadene z nasich... Tak o com ?
Kery magor mohol z hlavy vypustit taky blud, neviem, kazdopadne by som si to s nim rad vytmavil zoci voci !!!!!
Ked ja v podstate nechodim moc po lese, ale teraz nam v meste (LM) rozhrabali zo sidliska chodnik, tak som si nasiel taku malu "sportovu" obchadzku po nevyznacenej trase, nema ani ziadne dopravne znacky, semafory, ciary,
A plne chapem cyklistov, ved toto je supa jak hovado...
kkti !!! hjzli!!!! len taky zmrd co sa vyvaza kazdy den v BMVcku a prirodu vidi akurat tak v novinach a nevie co je to kon (pocul ze je to vraj zviera) moze vymysliet takutó absolutne nepochopytelnu hovadinu !!!
Znizme tym hovadam platy a zvysme dane !!! A budu chodit do prace hromadnou alebo vlastnymi autami, ved ak su to statne tak by sme ich mali aj my pouzivat, nie ??? Je to zo statnych penazi e tie su hromadene z nasich... Tak o com ?
PC: CPU CeleronD 2.6 -> 3309 MHz Arctic cooling Super silent 4 ultra : ), Epox 4pda3I(i865PE+ich5), GF MSI 6200 AX-TD256/64, 2x256 GOODram DualChanellDDR 400(2.5,4,4,8 ), 200GB SATA Hitachi !, 300W modded case + homemade upravy, momentalne prebiehaju dalsie upravy
NTB: FujitsuSiemens Esprimo mobile V5505 : Intel CentrinoDuo, Core Duo T2330 1,6 GHz, 1GB 667DDR2 RAM DualChannel, Wifi a/b/g/n, LCD 15", HDD 80GB SATA, DVDRW, citacka, expres card, 3:45 hod. 4400MAh bateria, no proste paradicka
NTB: FujitsuSiemens Esprimo mobile V5505 : Intel CentrinoDuo, Core Duo T2330 1,6 GHz, 1GB 667DDR2 RAM DualChannel, Wifi a/b/g/n, LCD 15", HDD 80GB SATA, DVDRW, citacka, expres card, 3:45 hod. 4400MAh bateria, no proste paradicka
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
tak akoze ja moc po lese nechodim na bicykli ale dakedy proste sa preveziem
kazdopadne po lese nechodim ako pirat (si to myslim sam o sebe, nemam na to odvahu (debilne haluze, rozbite flase, poodtrhany ostnaty drot a podbne bazmeky kvoli ktorym mam plast jak cednik) a jednak na to nemam bike (klasika horak za 5k asi 3 roky stary))
kazdopadne je to vadna myslienka
prave som cital +7dni a ze vraj presne kvoli tazbe lesa
ale toto je dobre, ak ho zbadam skor ako on mna tak vystupim a akoze bike tlacim
dufam ze toto je este legalne
alebo svojimi teniskami poskodzujem ekosystem atd?
kazdopadne po lese nechodim ako pirat (si to myslim sam o sebe, nemam na to odvahu (debilne haluze, rozbite flase, poodtrhany ostnaty drot a podbne bazmeky kvoli ktorym mam plast jak cednik) a jednak na to nemam bike (klasika horak za 5k asi 3 roky stary))
kazdopadne je to vadna myslienka
prave som cital +7dni a ze vraj presne kvoli tazbe lesa
ale toto je dobre, ak ho zbadam skor ako on mna tak vystupim a akoze bike tlacim
dufam ze toto je este legalne
alebo svojimi teniskami poskodzujem ekosystem atd?
...
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
najsmutnejsie je ze ty ludia jedia a vymyslaju tieto voloviny za nase dane. mozno dakedy by tu bola lepsia monarchia. nemas jedno ci je hore jedna chora hlava alebo nebodaj 150. ved tolko nemaju okrem ciech nikde, a to sme pomaly najmensia krajna v EU.
smutne je to ze v okoli mam 3 povrchove bane + este povrchova tazba ilovca a secko je uprostred lesa. to je akoze kosher ze popod okno mi denne preleti 300 x kamion velky ako hovado ( ktory najprv z a potom nasledne do toho lesa ide) ktory vyvazaju vapenec niekde na uzemie juznych susedov.
to co sa tu deje je uz naozaj na
smutne je to ze v okoli mam 3 povrchove bane + este povrchova tazba ilovca a secko je uprostred lesa. to je akoze kosher ze popod okno mi denne preleti 300 x kamion velky ako hovado ( ktory najprv z a potom nasledne do toho lesa ide) ktory vyvazaju vapenec niekde na uzemie juznych susedov.
to co sa tu deje je uz naozaj na
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
ja myslim ze nakoniec to az take zle nebude-nikto normy studovat nebude, pokial nebudes nicit male stromky a ohrozovat turistov na uzkych chodnikoch, myslim ze ta nikto napadat nebude-ak hej, bude to vec dokazovania, ci som isiel po nepovolenej ceste, ci splna normu cesty po ktorej sa mozes pohybovat-nikto ta 100%ne nepresvedci ze nie. a nech mi to dokazuju na sude
ja sa toho nebojim
co sa tyka toho "vlastnictva" lesov - je na kazdom majitelovi nech si to riadne vyznaci ze to je sukromny pozemok a nemas tam co robit
sk***eny kapitalizmus a taketo mafianske praktiky
a este nazor vlastnika lesov(diskusia pri tom clanku zo SME):
"Sukromny les NIE JE sukromny dvor.
Kolko mate hektarov sukromneho lesa?
Ja mam zopar desiatok.
Vadia mi ludia ktori mi kradnu drevo nakladnymi tatrovkami (a ako bonus mi este rozryju luky pod lesom), vadia mi polovnici, ktory strielaju na cokolvek co sa hybe, vadia mi "spoluobcania", ktori odpila strom meter nad zemou, aby sa nemuseli zohynat (ano tie lesy su na spisi). Bojim sa pesich "turistov", ktori si v lese taboria a rozkladaju si ohnicky...
Ziaden cyklista mi skodu neurobil a ani v najmensom mi nevadia ..."..
takze tak p. Jurena !!!
ja sa toho nebojim
co sa tyka toho "vlastnictva" lesov - je na kazdom majitelovi nech si to riadne vyznaci ze to je sukromny pozemok a nemas tam co robit
sk***eny kapitalizmus a taketo mafianske praktiky
a este nazor vlastnika lesov(diskusia pri tom clanku zo SME):
"Sukromny les NIE JE sukromny dvor.
Kolko mate hektarov sukromneho lesa?
Ja mam zopar desiatok.
Vadia mi ludia ktori mi kradnu drevo nakladnymi tatrovkami (a ako bonus mi este rozryju luky pod lesom), vadia mi polovnici, ktory strielaju na cokolvek co sa hybe, vadia mi "spoluobcania", ktori odpila strom meter nad zemou, aby sa nemuseli zohynat (ano tie lesy su na spisi). Bojim sa pesich "turistov", ktori si v lese taboria a rozkladaju si ohnicky...
Ziaden cyklista mi skodu neurobil a ani v najmensom mi nevadia ..."..
takze tak p. Jurena !!!
- EightBall
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
No ja chodim na BIKE dost casto a v podstate len po lese pretoze v BA (koliba,kamzik) je az jedna uzasna cyklo trasa a aj ta je vydlazdena betonom na co sa im mozem z vysoka vy*rat ! Zakon plati od septembra ale chcem videt toho inbecila co ma bude nahanat po lese s pokutovym blocikom,to aby si fakt kupila ta lesna straz motorky za miliony ! Dalsia vec je ze mi mozu holy kkt ked proste zosadnem a poviem ze ho tlacim...PRoste dalsi uzasny zakon ktory nema sancu uspiet a po case (ak ne hned) sa na neho vyseru aj tie zbitky strazcov zakona pretoze nikoho (moznom okrem rodiniek s malymi detmi) nechytia.Dalsia vec je ze za 10rokov co sa BIKUJEM po okoli som ziadnu lesnu straz ani len nezazrel takze pochybujem ze u nas vobec nejaka aj je.
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H