Instalacia Win XP bez mechaniky
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Feb, 2007, 08:00
Instalacia Win XP bez mechaniky
ako nainstalujem windows ked mi nejde dvd-rw mechanika?
-
- Nový používateľ
s tou mechanikou je problem,ked som mal este staru tak mi vypisovalo vo vypise hardware-u pri napalovacke toto:Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)
Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device.
Dnes som kupil novu DVD-RW mechaniku a vypisuje to iste, nenacitava ziadne cd a podla mna je to chyba vo wine,ale neviem jak ho preinstalovat ked nejde mechanika.
Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device.
Dnes som kupil novu DVD-RW mechaniku a vypisuje to iste, nenacitava ziadne cd a podla mna je to chyba vo wine,ale neviem jak ho preinstalovat ked nejde mechanika.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
No vo Win-e to bude asi tazko . Ked instalujes Win tak bootujes z dosovskej diskety alebo priamo z CD a tam ovladace na CD/DVD mechaniku netreba . Skus normalne vlozit samobootovacie CD s Win do mechaniky restartuj komp a uvidis. Ak nepojde tak treba hladat chybu v HW
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
No hej, zle formulovane. Ovladace priamo uz v samotnej instalacii Win/alebo uz vo Win-e potrebne su, ale ak ho nepusti z bootovacieho CD (resp. nenacita ho) ani k formatovaiu/kopirovaniu suborov z CD na HDD tak potom bude chyba zrejme v doske ...glide napísal:2Meloon: chapem ako si to myslel, ale "tam ovladace netreba" je dost zavadzajuce Co podla teba trva pri bootovani instalacneho cd okien najdlhsie?
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
-
- Nový používateľ