XpertVision HD2600Pro 256MB Sonic DDR3 a prve dojmi
XpertVision HD2600Pro 256MB Sonic DDR3 a prve dojmi
Karta bezi na taktoch 594/693Mhz.
3DMark06 – 1280x1024 - 3549b
OC 800/800MHz - 3DMark06 – 1280x1024 - 4343b
Chladic je hlucny, pocut ho na 6metrov pri otvorenej skrinke ale da sa to prezit, otacky sa regulovat nedaju.
Upevnenie chladica je zapecatene tak ked ho chcete vymenit stratite zaruku.
Ja som to vyriesil tak, ze som dal dole len ventilator, teraz mi na celu kartu fuka Arctic Fan 12 a teplota sla pekne dole.
V izbe mam 28 °C, v pokoji ma jadro 42 °C, v zatazi 52 °C.
Pretaktovanie:
Prisiel som na to, ze karta v ATITool pretaktovat ide ale frekvencie sa mi ukazuju len v catalyst control center a v ATITool mi hned padnu na default... Skuste mi niekto pomoct ako to ponastavovat aby mi ich ukazovalo.
3DMark06 – 1280x1024 - 3549b
OC 800/800MHz - 3DMark06 – 1280x1024 - 4343b
Chladic je hlucny, pocut ho na 6metrov pri otvorenej skrinke ale da sa to prezit, otacky sa regulovat nedaju.
Upevnenie chladica je zapecatene tak ked ho chcete vymenit stratite zaruku.
Ja som to vyriesil tak, ze som dal dole len ventilator, teraz mi na celu kartu fuka Arctic Fan 12 a teplota sla pekne dole.
V izbe mam 28 °C, v pokoji ma jadro 42 °C, v zatazi 52 °C.
Pretaktovanie:
Prisiel som na to, ze karta v ATITool pretaktovat ide ale frekvencie sa mi ukazuju len v catalyst control center a v ATITool mi hned padnu na default... Skuste mi niekto pomoct ako to ponastavovat aby mi ich ukazovalo.
Naposledy upravil/-a iNVISIBLE v St 25. Júl, 2007, 20:02, upravené celkom 9 krát.
Re: XpertVision HD2600Pro 256MB Sonic DDR3 a prve dojmi
:8O: Mozes to odfotit?iNVISIBLE napísal:Upevnenie chladica je zapecatene tak ked ho chcete vymenit stratite zaruku.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
Nemam teraz fotak, mozno zajtra bude... na druhej strane karty je plastova podlozka na ktorej je chladic upevneny a na nom je specialna nalepka... Dont remove this sticker Keep it for warranty. Rovnaky chladic ma 2600XT DDR3
Pri otvorenom okne uz ten zvuk chladica zanikne, bednu mam pod stolol. Len na to pretaktovanie neviem prist inac vykon je slusny aj Gothic3 si zahram na full detailoch bez vyhladzovania fps je od 20 do 45.
Uvidim ako budu na tom dalsie hry.
Pri otvorenom okne uz ten zvuk chladica zanikne, bednu mam pod stolol. Len na to pretaktovanie neviem prist inac vykon je slusny aj Gothic3 si zahram na full detailoch bez vyhladzovania fps je od 20 do 45.
Uvidim ako budu na tom dalsie hry.
samozrejme, ze nie :roll:
aj MSI ma "vlastne ovladace" na svojej HP
vela "vlastneho" od MSI ale v tom ovladaci nie je (podobne je to aj u inych ovladacov od vyrobcov grafickych kariet)
snaD tak zmenene nazvy grafickych kariet v inf subore: z "GeForce 8800GTX" na "MSI GeForce 8800GTX"
a nejaky ten integrovany tool v panely na overclocking
vela "vlastneho" od MSI ale v tom ovladaci nie je (podobne je to aj u inych ovladacov od vyrobcov grafickych kariet)
snaD tak zmenene nazvy grafickych kariet v inf subore: z "GeForce 8800GTX" na "MSI GeForce 8800GTX"
s pozdravom, crux.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
zamudol si na najdolezitejsiu vlastnost, ..... na integrovane logo vyrobcu do ovladacacrux2005 napísal:samozrejme, ze nie :roll:
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Tiez som sa cudoval ale prvy test v 3DMarku som robil na PC X2 3600+ Brisbane, Biostar Micro NF61S SE, 2x1GB DDR2-675 TWIN2X, nic som netaktoval a vysledok bol 4175b , skusim kartu na tom pc este raz otestovat a hodim sem vysledok.
Na PC v podpise je to ovela slabsie pri default taktoch 3549b, takze narast vykonu po pretaktovani je celkom slusny.
Na PC v podpise je to ovela slabsie pri default taktoch 3549b, takze narast vykonu po pretaktovani je celkom slusny.
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Mohli by ste sem dat aj neake vysledky z hier ??? 3D06 moc nehdravam. Ak by sa dalo hlavne take nieco ako X2, Oblivion a pod. Dik.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
Gothic 3 ma na medium detailoch priemerne 40fps a obcas to padne aj nizsie. Dalsie hry sa mi testovat nechce, skus sa pozriet semTomasjerry napísal:Mohli by ste sem dat aj neake vysledky z hier ??? 3D06 moc nehdravam. Ak by sa dalo hlavne take nieco ako X2, Oblivion a pod. Dik.
http://www.techpowerup.com/reviewdb/Vid ... /HD%202600
a urcite si najdes testy na svoje oblubene hry.
Ja som len chcel dat info o tejto karte, hlucnosti a OC vlastnostiach. Myslim, ze lepsia nez tvoja X1800XT nebude.
Najlacnejsie 1950GT alebo 8600GT su za 3700Sk. Do 3tisic sa mi oplatilo brat len 2600Pro za 2700Sk a v dnesnej dobe treba pozerat aj na spotrebu, hlavne ak si ju platim sam. To by som sa smial keby to bolo ako v pripade chladniciek a praciek, cim mensia spotreba tym drahsie karty... ATI 3900XT A+
2900XT alebo 8800ultra maju velmi vysoku spotrebu, radsej nech sa robia poriadne a optimalizovane hry, ja si ich zahram aj na medium detailoch.
Za usetrene peniaze som si kupil bike... Nemusim sediet len pri hrach, treba ist obcas aj na vzduch