Zostava domaceho kina

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00

Zostava domaceho kina

Príspevok od používateľa DiwaSwina »

Chcem dat dokopy nejake domace kino (skladacku: DVD player resp. barebone, receiver, TV, drevene repro-zostava 5.1 + subwooffer), znamemu som aj cosi podobne daval dokopy tak 3 roky dozadu ale doba sa pohla, dakto kto s tym ma skusenosti, cosi take skladal, da ma do obrazu(resp. poskytne uzitocny link)??

Ma vyznam kupovat CRT TV do kina??
Na co mi je vlastne HDMI?? Ked budem mat HDMI LCD TV, treba k tomu aj receiver s HDMI vystupom, a DVD player(barebone) s HDMI??
Ma vyznam skladat 6.1 resp. 7.1 repro zostavu??
Aka je najlepsia znacka cena/vykon??
Co repro "Pure acoustics" ?? Celkom dobra cena a design.

Vdaka
pepe-flash
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 04. Dec, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa pepe-flash »

Ak chces pozerat hlavne dvd filmy, tak si kup nejake LCD, alebo plasmu /ja som za LCD - samsung R-ova rada/, receiver Yamaha /modely 2007 361, 461 alebo 661/, dvd uz nejaky lepsi rekorder /LG, Panasonic/, repro 5+1 /7+1 nevyuzijes/ znacka Yamaha, Jamo.

Priklad:

TV: Samsung LE32R86BDX
Reciever: Yamaha RX-V361 Black
DVD rekorder: PANASONIC DMR-EH57EP-K
Repro 5+1: JAMO S 606 HCS 6 BL
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa DiwaSwina »

Nie zle. Dokopy z hej.sk a nay.sk za (receiver Y-359B) cca 65tisic..

Nema vyznam do buducna dat peniaze rovno do HDMI receivera?? Ten 359 HDMI asi nema, ale ten rekorder hej

Inaksie najlacnejsi dostupny obchod s tymito vecami??
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa _skrat_ »

zalezi od velkosti miestnosti a velkosi penazenky :)

pre male uhlopriecky na pozeranie filmov uplne staci CRT, no aby bol in a trendy, urcite dnes uz CRT nekupi...ked som vyberal lcd/plazmu, vela zdrojov odporucalo na filmy plazmu....

ked budes mat TV s hdmi, je fajn uz mat aj DVD s hdmi...no ked vsetko pospajas kvalitnymi kablami, tak to bude aj tak v pohode...ale zas na co davat vela hrubych kablov, ktore mozu byt rusene, kedze su analogove, ked staci jeden digitalny... kazdopadne chybu s hdmi nespravis

6.1 alebo 7.1 sa oplati iba ak je miestnost fakt ze velka...ale ak pouzijes dobry reciever a aj repraky, tak ti staci 5.1

yamahy mozu byt tiez v pohodke, ale tak ak nekupis vysloveny shit (sencor, daewoo a co ja viem co) tak na priemernych reprakoch rozdiel nebudes pocut..a ten priemer si myslim ze postacuje

repraky tej znacky nepoznam, a ani ten nazov mi nic nehovori...moze byt v pohode, no kedze maju dobru cenu, moze tam byt niekde zadrhel...ale tiez nemusi :D
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
pepe-flash
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 04. Dec, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa pepe-flash »

Pozor na HDMI receiver, lebo napr. ONKYO TX-SR674E S
ma HDMI, ale pustis signal 16:9 a on ti prerobi vsetko na 4:3

Návrat na "Debata o všetkom"