Nazdar,
vie mi niekto poradit nejaky free hosting, kde by som si vytvoril vlastnu galeriu fotiek a videi?
Zatial co som nasiel, bud blokuju pridavanie videi alebo sa neda doinstalovat php galeria.
Takze ak ma niekto nejaky napad, nech sa s nim podeli.
Stacil by aj soft na generovanie galerie a nasledne by som ju uploadol na hosting.
Za kazdu radu dakujem.
Free hosting na s moznostou vlastnej galerie fotiek a videi
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Free hosting na s moznostou vlastnej galerie fotiek a videi
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
www.funpic.de tiez nic? Pre obrazky imho super, videa by si mohol linkovat z ineho hostingu, napr ic.cz
galeriu by si teoreticky mohol poriesit aj php skriptom na localhoste, ktory by ti vygeneroval html kod, len by si musel nahravat nahlady obrazkov, aj full verzie zvlast
alebo si zaplatit niekde hosting za 30-50Sk mesacne a mas po problemoch
galeriu by si teoreticky mohol poriesit aj php skriptom na localhoste, ktory by ti vygeneroval html kod, len by si musel nahravat nahlady obrazkov, aj full verzie zvlast
alebo si zaplatit niekde hosting za 30-50Sk mesacne a mas po problemoch
Me like Pentium
Tak potom vlastny hosting, s tym ze si doisnatalujes nejaku galeriu (odporucam http://coppermine-gallery.net).MaxMan napísal: Moj a predstava je mat vlastnu galeriu, nezdielanu s ostatnymi uzivatelmi. Idealne by bolo s moznostou upravy stranky.
Nieco ako vlastna web stranka ale specialne len s galeriou.
- MaxMan
- Redaktor
A vies mi nejake poradit?RP napísal:Su aj hostingy bez safe-mode
Idealne by bolo aspon 250MB na web s moznostou pridavania videi (niektore hostingy blokuju avi,mov,... ). Planujem totiz spravit vacsiu galeriu mojich fotiek (do 1000) a nejake tie mensie videa, takze priestor potrebujem.
Zo zaciatku by som chcel nejaky free. Potrebujem si totiz odskusat galerie a podobne a v buducnosti mozno prejdem na plateny hosting, ked vychytam chybicky a naucim sa s tym robit
O ziadnom zadarmo neviem.MaxMan napísal:A vies mi nejake poradit?RP napísal:Su aj hostingy bez safe-mode
Idealne by bolo aspon 250MB na web s moznostou pridavania videi (niektore hostingy blokuju avi,mov,... ). Planujem totiz spravit vacsiu galeriu mojich fotiek (do 1000) a nejake tie mensie videa, takze priestor potrebujem.
Zo zaciatku by som chcel nejaky free. Potrebujem si totiz odskusat galerie a podobne a v buducnosti mozno prejdem na plateny hosting, ked vychytam chybicky a naucim sa s tym robit
Platenych je kopa, napriklad aj pretaktovanie.sk hostuje na hostingu bez safe-mode.
- MaxMan
- Redaktor
Dik za radu, ale picasa mi nevyhovuje. Ja potrebujem volnost aby som si nahodil galeriu podla vlastneho vyberu a mohol si ju aj nejak spravovat a upravovatScorp napísal:www.picasaweb.com pre fotky...?