_skrat_ napísal:doost jednoduche je aj znitovat to, ak mas nitovacie klieste (maju aj sady klieste+niekolko nitov vo viacerich velkostiach, casom sa mozno zide ak nemas) iba si navrtas otovry a zanitujes kliestami...
je to pevne a v pohode sa popripade daju tie nity neskor odvrtat a dat ten plech dolu...ak sa ti podari, mozes zohnat aj pociernene nity, alebo si ich iba nafarbit...
ja by som to riesil takto, lebo vzdy sa to da odstranit ked sa zunuje - srobove spoje by sa teoreticky mohli uvolnit..
nitovacie klieste nemam

, som si vravel ze kupim ked som bol v LIDLi

ale nakonec ze naco mi budu
to ked to budem chciet dat dole neni moc argument v mojej situacii
zatial to dole dat nechcem a ked tak kupim rovno novu bocnicu
kazdopadne ako tak rozmyslam mohlo by to vyzerat STYLOVO
ale predpokladam ze to su klieste ako klieste (rozumej ze s nimi neznitujem nic co je dalej od otvoreneho priestoru ako cca 5-10cm, alebo to funguje nejako inac?)
Nesqwik napísal:1) nity existuju aj vyklepavacie ... nepotrebujes klieste ... a nit stoji mozno 0.50 SK kus a aj to som asi prehnal
2) isel by som do toho bodoveho zvaru ... u hocijakeho autoklapiara to budes mat hotove za 5 min
aj tak sa da, aj ked neviem ci by to nebolo lepsie s tymi klestami
ale zas vyklepavat to mozem aj tam kde s kliestami nemam pristup
no to je ten problem
ziadnych takych servisakov nepoznam
a co, nabehnem do servisu a poviem :"Zdar, ty pocuj mas chvilu cas, nezvaril by si mi bodovo bocnicu za dajake pivecko?"
asi by ma dakam poslal
OK tak teda zacinam rozmyslat o nitovani
ale preco by ste to vy nelepili epoxidom?
vraj ked sa dobre namiesa a necha vytvrdnut tak je pevny jak ***** a da sa brusit/vrtat atd
a epoxidom by som mohol lepit aj ine veci v domacnosti ktore neznitujem
...