Minibike (MotoGang)
- Wolverin2004
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Máj, 2007, 08:00
- Wolverin2004
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Máj, 2007, 08:00
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ano, tusim zakazali predaj niektorich typou, ale predavaju sa veselo dalej.
- nebespecne su... ako kazda motorka... as sa natom clovek vysipe tak bude celi od "lisaja"
- ak ma clovek dielnu kde si minibajk upravi tak v tom nevidim ziadny zasadny problem.
- ale vseobevne pre 14r. chlapca ktori je uplne lavy a dufa ze sa na tom bude bezstarostne vozit to nieje. (narazam na jedneho suseda z domu)
- nebespecne su... ako kazda motorka... as sa natom clovek vysipe tak bude celi od "lisaja"
- ak ma clovek dielnu kde si minibajk upravi tak v tom nevidim ziadny zasadny problem.
- ale vseobevne pre 14r. chlapca ktori je uplne lavy a dufa ze sa na tom bude bezstarostne vozit to nieje. (narazam na jedneho suseda z domu)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
o to tam vobec neslo, islo o to ze bol zle vedeny palivovod-riziko poziaru(co sa vraj aj realne dialo) a velmi poddimenzovane brzdy+asi celkovo je to nie moc slavny vytvor, este som na tom nesedel ale neviem ako sa na tom dokaze bezpecne udrzat dospely chlap pri nejakej 50-60km/h, samozrejme brzdit a zatacat ???Toman napísal:- ano, tusim zakazali predaj niektorich typou, ale predavaju sa veselo dalej.
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
No u nas jedneho casu to lietalo po chodnikcoh priamo pod oknami zchvilku to zacali nahanat polisi.
1) neje usposobena na pozemne komunikacie (zakaz jazdit na cestach)
2) nemoze jazdit ani pochodnikoch , ide rychlejsie ako 15 Km / h ,
Takze kde chcete jazdit sa pitam nahodov neako pako zavola zelenych a bude pruser.
Takze kde chcete jazdit sa pitam nahodov neako pako zavola zelenych a bude pruser.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
no asi mimo tych pozemnych komunikacii a chodnikovTomasjerry napísal:No u nas jedneho casu to lietalo po chodnikcoh priamo pod oknami zchvilku to zacali nahanat polisi.
- Toman
- VIP
- z dubravky niesom (fakr by som sa k tomu ani za svet nepriznal)
- z cacakmi (policia) som problemi nikdy nemal, je pravsa ce ma par X zastavili ale v principe boli priatelsky.
co sa tika brzd tak mam skoro 100Kg a nikdi som nemal problem zastavit, ak by boli brzdy len o kusok ostrejsie predpokladam ze by som letel dopredu, aspon tie moje su akurat, NEKECAM.
- nieje to na normalnu cestu, je to vyslovene "funfike" na zabavu a TU SI NA MINIBAJKU NAOZAJ UZIJETE, najme v skupinovej jazde.
T.
- z cacakmi (policia) som problemi nikdy nemal, je pravsa ce ma par X zastavili ale v principe boli priatelsky.
co sa tika brzd tak mam skoro 100Kg a nikdi som nemal problem zastavit, ak by boli brzdy len o kusok ostrejsie predpokladam ze by som letel dopredu, aspon tie moje su akurat, NEKECAM.
- nieje to na normalnu cestu, je to vyslovene "funfike" na zabavu a TU SI NA MINIBAJKU NAOZAJ UZIJETE, najme v skupinovej jazde.
T.
- Toman
- VIP
samozrejme ze cina, ak sa dobre pametam, kupena cez drazobnu stranku sa dobry peniaz, daco som si porobil, daco polepil, ale v celku som spokojny. je s tym sranda. Bol som aj na motozraze a bol som "hviezda", kazdy sa chcel povozit (hlavne chlapci do 12r.) ale na relax je to idealne.