MSI napísal:OK ja ho kupim a uvidim co s nim je.A odkial si toman?????
- petrzalka
- ak mas aspon minimalne skusenosti a niekoho kto ti poradi, niesto na servisovanie + naradie tak preco nie.
- ale uz na zaciatku som napisal: "2 hodini jzady = 1 hodina servisovania"
DiwaSwina napísal:hm ale ved tieto motorky zakzali kvoli nebezpecnosti, nie???!!!!??(hriozne dlhy topic nechce sa mi to cele listovat ak to tu uz je riesene)
to je nebezpecne vtedy ked nevies jazdit by som povedal ja jazdim uz try mesiace ako sarkana le viem natom jazdit...
Toman:Byvam v panelaku ale naradie je,mame kocikare,dva balkony,susedou ktorim to nevady,sikovne ruky,rady fotrika,a aj rady z http://www.mujminibike.cz/......
DiwaSwina napísal:hm ale ved tieto motorky zakzali kvoli nebezpecnosti, nie???!!!!??(hriozne dlhy topic nechce sa mi to cele listovat ak to tu uz je riesene)
to je nebezpecne vtedy ked nevies jazdit by som povedal ja jazdim uz try mesiace ako sarkana le viem natom jazdit...
neda mi nezareagovat : pokial si pametam tak problemov na tych motoreckach je niekolko, dobre si pametam ze najvecsim problemom boli/su brzdy a ine podobne technicke zavady - myslim ze sofer nebol jednym z dovodov
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT@,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
neda mi nezareagovat : pokial si pametam tak problemov na tych motoreckach je niekolko, dobre si pametam ze najvecsim problemom boli/su brzdy a ine podobne technicke zavady - myslim ze sofer nebol jednym z dovodov
ano jaska problemy su ja s brzdami nemam ony sa povolia casom ale brzdim jemne nie smykom cize problem nemam
Co je nebezpecnejsie minibike alebo skoda 120M ???????minibike je ako bicikel mali z motorom ale ked som mal v lese skodu 120M tak to bola haluz Skoda ze uz neni
MSI napísal:Co je nebezpecnejsie minibike alebo skoda 120M
minibike.. ved skus sa vy... vykotulat na minibike v60.. a naburat v skodovke v 60.. uvidis ten rozdiel.. ak padnes z mini. v takej rychlosti tak sa este dokotulas k tej naburanej skodovke..zastavi ta jedine spomalovac.. ak naburas v skodovke v 60 a budes mat bezpecnostny pas, tak pravdepodobne vytrhnes cely mechanizmus z podlahy auta, rozbijes si hlavu o volant, nohy si rozrazis cez pedale, ale stale budes na tom lepsie
MSI napísal:Co je nebezpecnejsie minibike alebo skoda 120M
minibike.. ved skus sa vy... vykotulat na minibike v60.. a naburat v skodovke v 60.. uvidis ten rozdiel.. ak padnes z mini. v takej rychlosti tak sa este dokotulas k tej naburanej skodovke..zastavi ta jedine spomalovac.. ak naburas v skodovke v 60 a budes mat bezpecnostny pas, tak pravdepodobne vytrhnes cely mechanizmus z podlahy auta, rozbijes si hlavu o volant, nohy si rozrazis cez pedale, ale stale budes na tom lepsie
o to ani vobec neslo, zakazali ich predaj lebo tam bolo riziko poziaru, nespolahlive brzdy, a neviem co este. myslim ze ten vykon je hodne predimenzovany na cosi take male