caf
chcem sa opytat ludkov co maju tatrabanku ze ked im zozralo kartu za aky dlhy cas sa im vratila.
vcera mi zozralo kartu v Ikei len tak.
Dobil som kredit, bankomat napisal vyberte kartu ale on ju nevysunul.
Po mne normalne ludia urobili to co chceli a bankomat sa choval normalne.
na Dialogu mi povedali 7-10 dni
spravca bankomatov cca 3 tyzdne
potrebujem tu kartu.
pls help
zozralo mi kartu
zozralo mi kartu
Spoiler: ukázať
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Zablokoval si si ucet pre istotu ?
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Mojej mame sa stala podobna vec - teda az na to, ze bankomat kartu nezozral, ale strcila ju do tej strbinky, odkial vychadzaju blocky .
Vo firme, co spravovala bankomat, povedali to iste - 3 tyzdne.
Kedze ale v tescu bola pobocka tatrabanky, isli sme hneD tam a za takych 15 minut ju vybrali - holt dobra banka.
Nie ako moja VUB - keD som chcel novu kreditku, teta sa na mna vykricala, ze ako je to mozne, ze so sebou nemam karticku s cislom uctu, ze co si to myslim, ze teraz musi robit transakciu znovu. Inak volala sa Bozena Nemcova.
Vo firme, co spravovala bankomat, povedali to iste - 3 tyzdne.
Kedze ale v tescu bola pobocka tatrabanky, isli sme hneD tam a za takych 15 minut ju vybrali - holt dobra banka.
Nie ako moja VUB - keD som chcel novu kreditku, teta sa na mna vykricala, ze ako je to mozne, ze so sebou nemam karticku s cislom uctu, ze co si to myslim, ze teraz musi robit transakciu znovu. Inak volala sa Bozena Nemcova.