zdravicko, po minulom obhliadani mojej izby som prisiel na to, ze mi treba novy luster... na internete som narazil na veeeelmi zaujimave a stylove svietidlo http://www.neueslicht.de/en/ufo.html ...
problem je v tom, ze neviem akym sposobom doviest svetlo zo zdroja(ktory bude uplne pri stene) pomocou optickych vlaken...opticke kable su na moj vkus drahe a neviem ci by to vobec fungovalo...takze by som od Vas potreboval nejaky napad ako doviest svetlo cez nejake vlakno do plexiskla(ten hlavny prstenec)....zvazok silonov? hadicka ktorej nejakym sposobom vymalujem vnutro ako odrazovu plochu? napadla ma aj ta varianta, ze naplnim nejaku hadicku priehladnym gelom, alebo vodou, lenze budem pouzivat vykonostnu diodiu s vykonom 1W a svietivostou 500 000mCd takze voda by sa asi odparila a gel vyschol...
napady?
Opticky vodic
Opticky vodic
AMD Phenom II X4 955 BOX Black Edition // ASUS M4N82 DELUXE // Palit GTX260 (216SP) in SLI // 4GB ADATA dual Extreme // Samsung SpinPoint F3 2x500GB RAID0 // Corsair CMPSU-750HXEU 750W
takze... sila svetla bude nulova... ak uz chces farebne tak jednouducho tam hod 3 LED diody... opticke vlakno stoji ale strasne vela... mam s nim osobne skusenosti a pouziva sa v tej istej sfere ako je to svietidlo, len ja z toho robim "hviezdne nebo"...
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
preco bude sila svetla nulova? no ono viem, ze asi plexisklo vela svetla nevyziari...ale tak po doklanom vylesteni bokov plexiskla by to malo fungovat
a farebne to nechcem...sice bolo by to pekne, keby sa to dalo prepnut na napriklad cervene...ale netreba mi to
o optickych vlaknach som rozmyslal, ale co som nasiel najlacnejsie v meste tak 210,-sk za 2 metre...a potreboval by som aspon 5...a 1000 sk je uz cez rozpocet
a farebne to nechcem...sice bolo by to pekne, keby sa to dalo prepnut na napriklad cervene...ale netreba mi to
o optickych vlaknach som rozmyslal, ale co som nasiel najlacnejsie v meste tak 210,-sk za 2 metre...a potreboval by som aspon 5...a 1000 sk je uz cez rozpocet
AMD Phenom II X4 955 BOX Black Edition // ASUS M4N82 DELUXE // Palit GTX260 (216SP) in SLI // 4GB ADATA dual Extreme // Samsung SpinPoint F3 2x500GB RAID0 // Corsair CMPSU-750HXEU 750W
http://cgi.ebay.com/500ft-FIBER-OPTIC-M ... dZViewItem
presne take nieco hladam skoda, ze aukcia zachvilu konci, nemam mastercard a postovne by stalo asi tolko jak tie vlakna..
presne take nieco hladam skoda, ze aukcia zachvilu konci, nemam mastercard a postovne by stalo asi tolko jak tie vlakna..