Je chrobak zviera??
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Je chrobak zviera??
mame taku dilemu-daju sa chrobaky, husenice atd teda hmyz povazovat za zviera, resp. radia sa pod zvierata ako take??
ja viem ze tych zivocisnych druhov je mrte vela ale da sa hmyz radit pod zvierata??
ja viem ze tych zivocisnych druhov je mrte vela ale da sa hmyz radit pod zvierata??
podla mna hmyz patri pod zvierata... ale niesom na to odbornik
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
vsetko zive sa podla mna deli na : ZVIERATA - RASTLINY - LUDIA
existenciu "medziclankov" nevylucujem :roll:
existenciu "medziclankov" nevylucujem :roll:
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
Animals are a major group of organisms, classified as the kingdom Animalia or Metazoa. In general they are multicellular, capable of locomotion and responsive to their environment, and feed by consuming other organisms. Their body plan becomes fixed as they develop, usually early on in their development as embryos, although some undergo a process of metamorphosis later on. Biologically, human beings fall under the animal kingdom.
:blind:
Me like Pentium
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
and then, bugs are..... ????????? so, we are all animalsScorp napísal:Animals are a major group of organisms, classified as the kingdom Animalia or Metazoa. In general they are multicellular, capable of locomotion and responsive to their environment, and feed by consuming other organisms. Their body plan becomes fixed as they develop, usually early on in their development as embryos, although some undergo a process of metamorphosis later on. Biologically, human beings fall under the animal kingdom.
v podstate ano, sme cicavce... svet delis na zivy a nezivy, zivy na floru a faunu... neexistuje delenie zvierata, clovek a rastliny... odlisujeme sa, rozmyslame, to hej.. ale strelis do do hlavy s brokovnicou stena, urobi par kotrmelcov a pozbieras ho lyzickou... strelis do hlavy decko, tiez urobi kotrmelce a das si live lekciu z biologieDiwaSwina napísal:and then, bugs are..... ????????? so, we are all animalsScorp napísal:Animals are a major group of organisms, classified as the kingdom Animalia or Metazoa. In general they are multicellular, capable of locomotion and responsive to their environment, and feed by consuming other organisms. Their body plan becomes fixed as they develop, usually early on in their development as embryos, although some undergo a process of metamorphosis later on. Biologically, human beings fall under the animal kingdom.
chrobaky su zvierata, preco by neboli? Hybu sa, dychaju, zeru a trtkaju.. robia to iste co macky, zajace, alebo labute... iba v mensom style
Me like Pentium
scorp, tvoje prirovnania sa mi vobec nezdaju byt vtipne... sa uvedom co pisesScorp napísal:
strelis do do hlavy s brokovnicou stena, urobi par kotrmelcov a pozbieras ho lyzickou... strelis do hlavy decko, tiez urobi kotrmelce a das si live lekciu z biologie
peace
Ja v tom mojom poste nevidim ani naznak smajlika, ktorych zvycajne pouzivam, ked mne nieco pripada vtipne.. to prirovnanie je vystizne, a jedine co ma vtedy v rychlosti napadlo.. teraz ma napada, ze by som miesto brokovnice mohol pouzit pichnutie spendlikom do zadku, to by bolo samozrejme prijatelnejsie a aj menej bolestive..
ak moje prirovnania niekoho rania na dusi, alebo mu sposobuju depresie, rozmysla kvoli nim o samovrazde, uprimne ma to mrzi... chapem, ze nie kazdy je zvyknuty na strelbu priamo do hlavy..asi len ja som taky hrami a vojnovymi filmami zdegenerovany flegmatik.. v buducom posthuntingu budem brat ohlad aj na ludi, ktorych oblubenym filmom nie je Udolie tienov a neradi hraju hry typu Doom, FEAR...
a priznavam, ze mam celkom rad maciatka, steniatka aj deti
mier a kvetinky
ak moje prirovnania niekoho rania na dusi, alebo mu sposobuju depresie, rozmysla kvoli nim o samovrazde, uprimne ma to mrzi... chapem, ze nie kazdy je zvyknuty na strelbu priamo do hlavy..asi len ja som taky hrami a vojnovymi filmami zdegenerovany flegmatik.. v buducom posthuntingu budem brat ohlad aj na ludi, ktorych oblubenym filmom nie je Udolie tienov a neradi hraju hry typu Doom, FEAR...
a priznavam, ze mam celkom rad maciatka, steniatka aj deti
mier a kvetinky
Me like Pentium
No zviera je predovsetkym organizmus, ktory si zaobstarava potravu vo volnej prirode alebo poziera odpadky po ludoch, nepouziva nastroje a ak aj, tak len v primitivnej forme. Vsetko zivocistvo mimo cloveka sa poklada za zvierata. Avsak existuju rozne kulturne a nabozenske pohlady na tento pojem.
Zatial sa pojem zviera sustreduje hlavne na nasu zem. Je tazko povedat ako by sa dalo pouzit pojem zviera mimo nasej planety, nakolko nasa slnecna sustava este zdaleka nie je v tomto ohlade prebadana, nehovoriac o galaxiach.
Zatial sa pojem zviera sustreduje hlavne na nasu zem. Je tazko povedat ako by sa dalo pouzit pojem zviera mimo nasej planety, nakolko nasa slnecna sustava este zdaleka nie je v tomto ohlade prebadana, nehovoriac o galaxiach.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)