No, trackmaniu uz mam okrem dvoch trati celu gold, takze pokial sa nebudu hrat ine, tak neviem neviem.A2C napísal:Craky priprav sa ja uz trenujem
LANPARTY #3 Malacky [7-9 september]
ja sa zas tesim na cod2, budem viac konkurencie schopny(par hodin denne trenink po inete - diky jose)
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
tesim sa spolu s tebou mohol by si aj wiza presvedcit nech trenuje... sice ja sa nemam cim chvalit, pol roka som inactive.. na poslednom zapase co som hostoval Old bastards nas rozdrtili az to pekne nebolo... fini.. sirkozruti..Gogi napísal:ja sa zas tesim na cod2, budem viac konkurencie schopny(par hodin denne trenink po inete - diky jose)
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
ttd(sakra kde je slintajuci smajlik?)
tu: =P~
Edit by crux
tu: =P~
Edit by crux
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- takze sa mi zmenil program a budem sa moct zucastnit!!! (hlavne skarcinko bude mat radost kvoli odvozu)
- ako je to z rezervaciami?
- ak som to pochopil spravne tak ak dnes zaplatim SK tak mam potvrdenu ucast? (dakoho nezaplateneho vykopnem z rady cakacieho zoznamu?)
T. 8)
- ako je to z rezervaciami?
- ak som to pochopil spravne tak ak dnes zaplatim SK tak mam potvrdenu ucast? (dakoho nezaplateneho vykopnem z rady cakacieho zoznamu?)
T. 8)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
len ako k tomu pridu cakajuci na zaplatenie v zozname ?CrakeN napísal:Toman, presne ako hovoris. Kto skor zaplati, ten berie.
nehovoriac o tom, ze je moznost platenia na mieste ... takze ako je to potom s teoriou "kto skor zaplati, ten berie" ?
Ked cakajuci v zozname prehlasi, ze chce zaplatit na mieste, a niekto kto ani v zozname cakajucich nebol, znicoho nic zaplati, a prehlasi, ved ja uz som zaplatil, a na ludi-nahradnikov zvysoka se#em ?
*ano, nelubi sa mi ten pristup*
lava, prava, lava, prava ...
Prave tento sposob ma viac plusov ako minusov. Zaplateni ludia su si viac ako isti ze pridu, cize tesne pred akciou nebude vznikat chaoticke odhlasovanie a prihlasovanie. Akcia sa plati vopred, aj preto sa stanovil takyto sposob registracie.
Naposledy upravil/-a l0k2 v Ut 21. Aug, 2007, 21:53, upravené celkom 1 krát.
sentimentálna spomienka - valid cpu