Cyprus
Cyprus
Zdar, je niekto momentalne na cypre, pripadne bol tu uz niekto?
Ak mozem poradit, tak sem nechodte za zarobkom, lebo okrem zien a "ciganov" tu nieje dokopy nic.. :roll: Uz sa tesim ked stadeto vypadnem, predsa som tu uz cca pol roka :///
No len tolko som chcel...
Ak mozem poradit, tak sem nechodte za zarobkom, lebo okrem zien a "ciganov" tu nieje dokopy nic.. :roll: Uz sa tesim ked stadeto vypadnem, predsa som tu uz cca pol roka :///
No len tolko som chcel...
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
na cypre som bol minule leto(dva mesiace a tri dni).Nezarobil som skoro nic ,ledva sa mi vratili naklady co som do toho investoval + malo navyse na uzivanie.Bol som plateny ako otrok lebo Cypercania cudzincov vykoristuju a chovaju sa k nim ako otrokari,pretoze oni to maju aj v povahe.Robil som cele leto pre jedneho slusne povedane ch*ja a pet mesiacov na to ako som sa vratil bolo vsade popisane ze nejakemu japoncovi pri nom praskli nervi a zabil ho nozom + aj zo slovenkou s ktorou som tam robil.Tento rok som v UK a neda sa to porovnat.Minimalne 10x lepsie.Dokonca uvazujem ze tu aj na dlhsie zostanem
Spoiler: ukázať
taaaak, konecne som doma, a uz nikto ma tam nedostane spat
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
he...no tak toho bolo viac, robyl som v hotely
-casnik
-za barom
-doplnanie barov na izbach
-priprva hlavneho baru
-nosenie batozin hostom
a pod.
proste som tam ku*a robyl vsetko a ani to sa im nepacilo
pindaly stale a anokoniec ma nechcely postit domov..ku*y jedny
-casnik
-za barom
-doplnanie barov na izbach
-priprva hlavneho baru
-nosenie batozin hostom
a pod.
proste som tam ku*a robyl vsetko a ani to sa im nepacilo
pindaly stale a anokoniec ma nechcely postit domov..ku*y jedny
preeeeeeeeeeeesne.oni su taky.rob vsecko za malo penazi,dokonca ti nakecaju ze ked mas vsetko porobene kludne mozes odpocivat ale ked odpocivas tak na teba nablakaju co nerobis a daju ti hned nieco.A chovaju sa otrasne, nadavaju, buzeruju.
Fakt ludia ak sa tam chystate tak jedine na dovolenku.
Pracovat nikdy.Nevyplati sa to
Fakt ludia ak sa tam chystate tak jedine na dovolenku.
Pracovat nikdy.Nevyplati sa to
Spoiler: ukázať
Este by som ta opravyl: ak sa tam chystate co i len na dovolenku, tak na to zabudnite.. neni tam dokopy nic zaujimave...