"koncak" s tranzist. do kaskady
"koncak" s tranzist. do kaskady
su to konkretne KD 3773
da sa z toho nieco slusne a jednoduche vytvorit?
mam ich 22 (21 na chladicoch)
ked budete potrebovat, spravim detajlnejsie zabery
Spoiler: ukázať
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
sorry ze ti to tak poviem ale je to tak je jednoduche niekam napisat co ma kto doma a co sa z toho da postavit,ale myslim ze lepsim smerom sa uberies ak si najprv najdes zapojenie a na to zohnas suciastky
v katalógu som sa docital ze su NPN 140V/16A/150w
potreboval by si ku tomu este porikusy, potom by sa mozno z toho nieco dalo poskladat, jednoduchy transiwatt alebo podobne
inak, zhanam presne take chladice ako na tom mas potrebujem to na SOc, ak by si sa nahodou jedneho,dvoch alebo aj vsetkych chcel zrieknut sa mozme dohodnut trandy mi netreba ale za symbolicku cenu by som vzal aj tie...ak mas zaujem sa ozvy SS
v katalógu som sa docital ze su NPN 140V/16A/150w
potreboval by si ku tomu este porikusy, potom by sa mozno z toho nieco dalo poskladat, jednoduchy transiwatt alebo podobne
inak, zhanam presne take chladice ako na tom mas potrebujem to na SOc, ak by si sa nahodou jedneho,dvoch alebo aj vsetkych chcel zrieknut sa mozme dohodnut trandy mi netreba ale za symbolicku cenu by som vzal aj tie...ak mas zaujem sa ozvy SS
musi to byt zrovna PNP-NPN par? nemoze sa spravit kaskada tak ako uz je? cize same NPN?
ja mam zosik kde su koncaky tvorene z KD 503 tak ma napadlo ci by sa ta kaskada nedala na to nejak zapojit.. ze proste tie KD503 dam prec a dam tam hentie v kaskade.. ci to by asi nemohlo? ja neviem, ja sa zas do toho tak nevidim :-[
ja mam zosik kde su koncaky tvorene z KD 503 tak ma napadlo ci by sa ta kaskada nedala na to nejak zapojit.. ze proste tie KD503 dam prec a dam tam hentie v kaskade.. ci to by asi nemohlo? ja neviem, ja sa zas do toho tak nevidim :-[
Spoiler: ukázať