MGE - alebo proste... wtf?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

MGE - alebo proste... wtf?

Príspevok od používateľa Scorp »

V tomto prispevku padne vela vulgarizmos tvrdos = skaredych nadavok... nic pre slusne povahy

Politika a pod. one ma moc nikdy netrapili, ale aby niekde vladol kokotizm/us okrem SR, tak to je uz ine hardcore.. clanky o tomto > google > MGE garda

Nic proti Madarom nemam, ani som nemal a ani mat nebudem, ale obcas mi pridu dost srandisti, co chcu byt za kazdy gumeny ko/kot ini...ako priklad...

Cely svet hovori Metrix, este aj eskimacke decko vie co to je... Madari maju Maatrix a eskimak len pozera, ze kde ma sane... v podstate zhovadia po svojom uplne kazdy nazov filmu, nech to znie akokolvek podje/bane...
Zhovadia na svoje akekolvek cudzie slovo... vsetci vravia futbal, alebo ine, odvodene slovo.. Madar povie kopana do lopty.. nevadi, ze je to 2x dlhsie, ale je to madarske... nevadi, ze by sme mali vediet po anglicky, nech sa nauci svet po nasom.. ked nie, my prezijeme bez nich... na segedinskom a klobasach preziju tak mesiac, potom pokapu bez cinskych konzerv...

To mi neva.. vadi mi, ked si u nas nejaka blondina, vedla ktorej som sa o 2 domy dalej nevedel dorazit, lebo dosla vodka a podnapity som jej chcel zaklopat, ze ci nechce aj slovenske kopance v poctivej cinskej obuvi, vymysli, ze ju dodrba/li lebo telefonovala po hungarisch a cele Madarsko sa bez akehokolvek dokazovania ide normalne posr/at.
Madarsko sa ide pos/rat aj ked u nas zmizne tabula s madarskym oznacenim obce, aby sa uplne nahodou nejaky dilino od nich nestratil, alebo aby obyvatelia Horneho Vidlakova vedeli, ze su vo Felso Villas.
Madarska vlada sa rozreve do posledneho Madara ked nejaky slovensky debil zapali madarsku vlajku, ktora bola aj tak vyrobena v Cine.

V Madarsku nejaka trubka rozkope zidovske hroby, napluje na ne, vravi, ako tym zidom nalozia, heh mrtvolam.. parada, ludia su blbi, ale az takto... Nic sa ale v Madarsku nedeje, vysetruje sa to.... hlavne, ze maju video, ale nemaju ani tusenie, kde sa to stalo.. stacilo by poziadat o IP uploadera videa, ale nie... oni zvysoka na nejake hroby s/eru a budu to vysetrovat, az prehlasia ze to urobil Cinan

V Madarsku nielenze mozete pouzivat 2x dlhsie slova a pindat do vsetkych narodov okolo, nicit hroby, heilovat pri zidovskych hroboch a v podstate palit vlajku akehokolvek okoliteho statu. V Madarsku si mozete zalozit vlastnu fasisticku stranu... ano, v Madarsku, ako v jedinej krajine je to mozne a este vas aj podporia vysokopostaveni ludia... V Madarsku mozete prehlasit, ze krajinu ohorozuju Srbi a Slovaci... nevadi, ze Srb sa im rehoce na plnu hubu, ze moc fetuju a Slovak nadrban/ny z madarskej palenky sa tiez sula od rehotu vo svojom hnoji... ich ohrozuju, boja sa, ze im pozerieme deti, vypalime obchodne domy a vyse/reme sa do Balatonu

Staci si zapnut madarsku tv a pozriet si rozhovory s ich znamymi osobnostami... polovica z nich ma vyjadrovanie velmi blizke nasim tmavym spoluobcanom...vlastne ked si zrovnam vystupovanie na verejnosti Madarov a Slovakov, su oproti nam uplne hovada.. s teplymi Francuzmi to nema zmysel zrovnavat, vedla nich su Madari ako z inej planety

Ano, trubky su vsade, aj u nas toto bolo, gardisti.. ale nerobili to v tak velkom style... mohli by s tym u nich nieco robit, ale oni na to kaslu. Neonacizmus je inde out, za 88 na bunde na stanicu, aj ked male skupinky v kanadach a maskacoch su vsade... ale v Madarsku im to fici vo velkom a nikomu to nevadi... oni to proste neriesia, nejak im to asi robi dobre

Zacinaju mi okrem AMD vadit aj Madari v Madarsku, uz to prestava byt len o dvoch napitych trubkach s madarskou vlajkou vytetovanou na zadku.. stat, kde vlada zakazdym len mavne rukou nad prejavmi nacizmu a necha ho rozmahat sa, nema co hladat nielen v EU...

Ci len ja to vidim tak uberdebilne?
Me like Pentium
noben
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 14. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa noben »

mas recht, jak keby si mi zduse wravel...

najhorsiu vec, ktoru ja na tom widim je, ze ludia (hlavne verejne cinny) pomaly, ale isto sa k tomu boja aj vyjadrit, pretoze ten Magyar sa zas rozkrici. Tak su ticho, az na Janka zo ziliny...
ASUS VANGUARD B85, Intel Xeon E3-1231v3, Corsair 16GB 1600 Mhz Vengeance, Samsung SSD 850 250GB, 8800GTX
koco11
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 31. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa koco11 »

a najviac vtipne na tom celom je ze ta vtipna madarska garda by chcela ziskat spat svoje uzemia na juznom slovensku......

nasrat na nich co to je za blbost zakladat taketo organizacie v demokratickom statke kde si vsetci mysleli ze posledne znamky nacionalizmu budu ken na urovni par ludi sa stretne ponadava si a idu kazdy po svojom..........

zachvylku zacnu na slovensku vybuchovat auta ...madarsky teroristi zautocia na juzne slovensko.budu chcet ziskat spat svoje uzemie ktore sme im ukradli no to ze oni ho predtym este pred dobami rakusko uhorska tiez ukradli nam ich uz netrapi.......
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1

Návrat na "Debata o všetkom"