DFI Blood-Iron INFINITY P35-T2RL(560FSB)

a nebude MSI P35 Neo2-FR s 585FSB v taktovani lepsia?Impulsive napísal:vymakana doska, velmi kvalitna v taktovani, ber ju.
myslis? mne sa nezda az tak malimiqra napísal:hmmm chladic cipsetu je oproti inym doskam "mali"... kto vie ake teploty dosahuje napriklad pri 550FSB...![]()
aj mne sa paci, priam som do nej zamilovanyToman napísal:vyborne rozlozenie (to sa mi obzvlast paci)
myslis ze OC bude lepsie ako u MSI P35 Neo2-FR(585FSB) ? a mozno ho neskor dozenu a bude ako u tohto jej surodencaToman napísal:OC bude vyborne
je mozne ze cena NEbude vyssia ako 4000sk ? lebo to, ze nema tak dobre chladenienie ako MSI P35 Neo2-FR(585FSB)[3600sk] tu cz a predsa je len o neco menej taktovatelna, ma nuti ist do tej MSI aj ked nema tak krasny layoutToman napísal:ako obvikle cena (tak na 4500 a viac by som ju zaradil minimalne)
ked mas rad to rozlozenie dosky(vzdy plne vyuzitelne tri pci sloty), automaticky nemozes chciet dva PCIe... to jednoducho nejde... este som aspon take nevidel...Toman napísal:len jeden 16x slot
toto je asi najvykonnejsia(575FSB) gigabite za rozumnu cenu(3800sk) s vybornym layoutom a nevidim tam ziadny heatpipe. a to nehovoriac o tom ze tieto dosky su vraj nachylne...miqra napísal:videl som Heatsink aj z toho pohladu ale predsa... urcite nebude dosahovat nizsich teplot ako Gigabyte dosky ktore vacsina s P35 chipsetmi maju heatpipe chladic okolo celeho socketu...