LANPARTY #3 Malacky [7-9 september]
tak mam napadlo, prineste niekto demo Biosok len keby to mam stahovat, tak mi to zhltne polku mesacneho datoveho limitu...
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Ahojte je mi velmi luto ale kvoli "dobremu" zdravotnemu stavu mojej matky mi nedovoli si zobrat auto takze budem rad ked niekto odvezie aj mna ( len pre info dnes mi ho pozicala a o 5 hodin volala ze som jej ho ukradol ) takze mozno ze mi ho pozicia znova na lanku ale to je tak na 10% prosim vezmite ma niekto
Andyman: l0k2 mi vravel ze ho tam berie :
Lok2 (08:46:39 1/09/2007)
btw, na lanke uz budem mat funkcny BIOSHOCK
Andyman: l0k2 mi vravel ze ho tam berie :
Lok2 (08:46:39 1/09/2007)
btw, na lanke uz budem mat funkcny BIOSHOCK
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Ak si reagoval namna tak ja som myslel volne miesto v aute aby ma niekto zviezol...Gudas napísal:...potom sa aspon prihlaste nech viem, kto to vlastne odo mna dostal zadara vstupne
"Vstup" si zacvakam, dam aj 500,- no problem...
Spoiler: ukázať
volne miesta v autickach najdes na prvej strane, v prvom poste ...
len by este trebalo upresnit casy odchodov ... u mna to vyzera nie-dobre, pravdepodobny odchod zo ziliny bude okolo 14tej *mozno este trosku neskor*, takze ak sa pojde cez sala-noveZamky, tak do BA prichod okolo 17? mozno este neskor ...
Ak vydrzite tak dlho doma/skorej vas z prace nepustia ... mozete kontaktovat priamo mna, alebo tu hodte spravu o tom, ze chcete miestenku ku mne do afticka...
Zatial tam je iba brblo...
Je to (malo by sa ist) s daewo leganza, nieje to sice kombik, ale kufor vyzera byt dostatocny aj na 4 pocitace ... s LCDkami ... ale je to viacmenej iba moj odhad, nakolko som v zivote do toho este nic neskladal ...
len by este trebalo upresnit casy odchodov ... u mna to vyzera nie-dobre, pravdepodobny odchod zo ziliny bude okolo 14tej *mozno este trosku neskor*, takze ak sa pojde cez sala-noveZamky, tak do BA prichod okolo 17? mozno este neskor ...
Ak vydrzite tak dlho doma/skorej vas z prace nepustia ... mozete kontaktovat priamo mna, alebo tu hodte spravu o tom, ze chcete miestenku ku mne do afticka...
Zatial tam je iba brblo...
Je to (malo by sa ist) s daewo leganza, nieje to sice kombik, ale kufor vyzera byt dostatocny aj na 4 pocitace ... s LCDkami ... ale je to viacmenej iba moj odhad, nakolko som v zivote do toho este nic neskladal ...
lava, prava, lava, prava ...
Nie! Reagoval som na toto, neviem kto sa zahlasil namieto mna!Martan napísal: Ak si reagoval namna tak ja som myslel volne miesto v aute aby ma niekto zviezol...
"Vstup" si zacvakam, dam aj 500,- no problem...
Gudas napísal:Takze pani, je mi to luto, nepridem....
A teraz dobra sprava: kto sa zahlasi namiesto mna, ma vstup zadara!
:o
...len sa niekto prosim prihlaste, nech ma neukamenuju ze kazim pocet... :blind:
nemate niekto nahodou na predaj alebo asopn pozicat podlozku pod razer copperhead na tu lanku ...ked ma niekto tak by som aj kupil alebo aspon pozicat....lebo teraz som zistil ze na tej mojej latkovej my zacala odskakovat neviem preco.....
tak pls sa ozvite ci niekto ma alebo si mam ist kupit ...thx
tak pls sa ozvite ci niekto ma alebo si mam ist kupit ...thx