este sa nevie 100%ne, kto ide na tvoje miesto, ale zrejme jeden dobrodinec zo sale, pojde na tvoje miesto v aute ...Gudas napísal:Sorry, chcel som napsiat "budem svina" ...ze si pytam poDakovanie...preklep no.
Ale aspon si dodatocne doplnil, cenim si to
citam dobre, preto som sa pytal kto ide na moje miesto, lebo som nevedel keD ani nikto nic nenapisal, vies ako, clovek rad vie komu daroval peniaze
LANPARTY #3 Malacky [7-9 september]
lava, prava, lava, prava ...
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Chlapci trochu prehanate s tym Dakovanim, nie?
...zaOTckovane to tu je teraz neskutocne. Mate snaD 12?
to Gudas : ak ti chyba tych par halierov, daj mi do SS cislo uctu, poslem ti to, i keD som nezucastneny. citat ale tie "zobrania" o neskonalu Dakovacku s ohnostrojom od teba uz Dalej teda nemienim
ako maly chalan :roll:
Nik zo zucastnenych nemoze zato, ze ty sa zucastnit uz nemozes, tak sa k tym ostatnym aj nalezite chovaj!
...zaOTckovane to tu je teraz neskutocne. Mate snaD 12?
to Gudas : ak ti chyba tych par halierov, daj mi do SS cislo uctu, poslem ti to, i keD som nezucastneny. citat ale tie "zobrania" o neskonalu Dakovacku s ohnostrojom od teba uz Dalej teda nemienim
ako maly chalan :roll:
Nik zo zucastnenych nemoze zato, ze ty sa zucastnit uz nemozes, tak sa k tym ostatnym aj nalezite chovaj!
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
praveze ide, inak by si tu nerozpisoval tolko "zebrajucich" OT postov
...tento styl jednania zduse nenavidim. Pravidla boli jasne stanovene. Ty sa nemozes vyhradne vlasnou vinou zucastnit a cakas, ze ti niekto bude Dakovat do konca zivota, pozivat ta na obed obden, pripadne zaplati i tyzdnovy pobyt na Malorke pre 14 osob...
posli mi to cislo uctu do SS, penaze ti ja osobne preposlem, aby si mal dusu pokojnu a mohol kludne spavat
...a koniec OT
...tento styl jednania zduse nenavidim. Pravidla boli jasne stanovene. Ty sa nemozes vyhradne vlasnou vinou zucastnit a cakas, ze ti niekto bude Dakovat do konca zivota, pozivat ta na obed obden, pripadne zaplati i tyzdnovy pobyt na Malorke pre 14 osob...
posli mi to cislo uctu do SS, penaze ti ja osobne preposlem, aby si mal dusu pokojnu a mohol kludne spavat
...a koniec OT
ja idem iba na mieste v aute... kikkovi aj tebe zapaltim na lanke peniaze na ruku.. stratil som grid kartu cize IB si neuzijemgalen napísal:este sa nevie 100%ne, kto ide na tvoje miesto, ale zrejme jeden dobrodinec zo sale, pojde na tvoje miesto v aute ...Gudas napísal:Sorry, chcel som napsiat "budem svina" ...ze si pytam poDakovanie...preklep no.
Ale aspon si dodatocne doplnil, cenim si to
citam dobre, preto som sa pytal kto ide na moje miesto, lebo som nevedel keD ani nikto nic nenapisal, vies ako, clovek rad vie komu daroval peniaze
preto som kikkovi nezaslal peniazky a nova karta sa mi vybavovat nechce bo nestiham
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... z NR ochadzam v piatok okolo 17:30
... zastavka je v SA okolo 18:00
... vsetko ostatne podla planu
... zastavka je v SA okolo 18:00
... vsetko ostatne podla planu
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
Na hlavnej stranke som upravil odvoz, v podstate tu mame troch ludi ktorych zatial nema kto odviezt. Skuste sa este posnazit ti co maju volne miesto v aute. Ak nie, tak nieco vymyslim.
sentimentálna spomienka - valid cpu
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Takze kedze mame vo firme v stvrtok, piatok firemne hry tak odidem v Piatok zo Senca priamo asi domov.
Ak som spravne pochopil tak KikoKK by vedel premna prist do Petrzalky okolo +/- 19.00-19.30 ??
Ako si natom ty Toman ak mozes napisat, ides priamo z BA. Tak napise kedy asi budes odchadzat, dik.
Ak som spravne pochopil tak KikoKK by vedel premna prist do Petrzalky okolo +/- 19.00-19.30 ??
Ako si natom ty Toman ak mozes napisat, ides priamo z BA. Tak napise kedy asi budes odchadzat, dik.
Spoiler: ukázať
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... Skoda Forman v zelenej metalizekoco11 napísal:kikko viem ze bude moja otazka zniet cudne..ale ake auto mas???
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
Teraz neviem ci to vazne aleboKikoKK napísal:... Skoda Forman v zelenej metalizekoco11 napísal:kikko viem ze bude moja otazka zniet cudne..ale ake auto mas???
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555