kde lepsi OC X2-jky pri 65nm, alebo 90nm?
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Cely PC mi dako pomaly ide, neviem ci netreba reinstall win. na defaulte to dava za 42s aj WinRAR 3.61 mi siel 1190KB/sec na 3GHz, pricom stary X2 3800+ Windsor na 2800MHz siel 1250kb/sec
- taktiez marky vsetky idu pomalsie , viem ze 65nm ma oproti 90nm zas vyssie latencie pamatoveho radica , ale zeby boli rozdiely niekde az 15% ?
- taktiez marky vsetky idu pomalsie , viem ze 65nm ma oproti 90nm zas vyssie latencie pamatoveho radica , ale zeby boli rozdiely niekde az 15% ?
Naposledy upravil/-a fobos v Ut 04. Sep, 2007, 12:12, upravené celkom 2 krát.
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Ahoj, myslim ze na nejakom serveri (mozno x-bit labs... neviem presne) sa spominalo, ze brisbane maju vyssiu latenciu cache pamate ako windsory. Z toho vyplyva to, ze pri sluckach - vypoctoch, ktore su citlive na dobu pristupu, odozvy atD chache pamate budes mat brisbane o nieco pomalsi.
Spoiler: ukázať
- to je velmi zaujmave
-ako si instaloval Win, dal si format C, alebo si ponechal subory a vymazal len Win?
- to je smola nakoniec sa ti vymena CPU mozno ani nevyplatila a preco si ho vlastne menil ved ten predtym ti pekne slapal nie?
-ako si instaloval Win, dal si format C, alebo si ponechal subory a vymazal len Win?
- to je smola nakoniec sa ti vymena CPU mozno ani nevyplatila a preco si ho vlastne menil ved ten predtym ti pekne slapal nie?
No a pre toto sa dnes AMD moc neoplati a ani zato by som AMD nechcel aj ked som bol zaryti AMD-ckar, ked Intel urobil C2D, tak som okamzite presedlal a vidim ze som urobil dobrelkuzman napísal:Ahoj, myslim ze na nejakom serveri (mozno x-bit labs... neviem presne) sa spominalo, ze brisbane maju vyssiu latenciu cache pamate ako windsory. Z toho vyplyva to, ze pri sluckach - vypoctoch, ktore su citlive na dobu pristupu, odozvy atD chache pamate budes mat brisbane o nieco pomalsi.